Care este secretul gastronomiei franceze? De ce este atât de apreciată și cum și-a păstrat…
Fructe de mare, preparate din carne și, bineînțeles, mii de dulciuri ajung pe mesele europene de…
Cartofii prăjiți sunt, fără îndoială, una dintre cele mai populare mâncăruri din lume. Probabil de…
Bucătăria franceză este considerată de referinţă de către gurmanzi, iar turiştii vin cu miile în…
Chiar dacă bagheta este asociată în mare parte cu Franța și cu Parisul, în ultimii cinci ani, mai…
Creveți cu pesto și quinoa … Ingrediente: • o jumătate de borcan (90 g) de pesto … • 2 linguri de…
Mâncarea proaspătă și ușoară este cea după care tânjim cel mai mult vara, iarna în schimb, ne place…
1. Boeuf Bourguignon … Un preparat clasic francez numit după cele două ingrediente principale…
Bagheta ("baguette"), lungă şi subţire, este cel mai popular produs de pâine savurat şi consumat în…
SĂ MÂNCĂM CA PARIZIENII … Cei mai buni bucătari din lume își pregătesc specialităţile culinare în…
Viére este fuziunea între vin și bere, în franceză tot vin, respectiv bière. În prezent există o…
DANEMARCA – SMØRREBRØD … Numele înseamnă „pâine cu unt”. Pe pâinea de secară unsă cu unt se pun…