Milyen egy 100 ezer dolláros hotel-lakosztály? Nézzük meg!

Természetesen Dubajban található az új ötcsillagos, 1128 négyzetméteres apartman.

Fotó: Atlantis

Az első vendégek februárban érkeznek majd be Dubaj új luxushoteljébe, a Palm Jumeirah mesterséges szigetre épített Atlantis The Royalba. Az eleve nem olcsó szállodában a Royal Mansion csúcslakosztály csak kevesek kiváltsága lesz – ára 100 ezer dollárról indul egy éjszakára.

Fotó: Atlantis

A nevéhez méltóan a dubaji Atlantis The Royal szálloda Royal Mansion lakosztálya valóban császári kényelemben és ellátásban részesíti a dúsgazdag vendégeket. Nekik természetesen nem kell majd a recepción bajlódniuk a bejelentkezéssel, hiszen a kétszintes lakosztály külön bejárattal és felvonóval rendelkezik. Ez utóbbiból kiszállva százéves olajfákkal szegélyezett folyosó visz az 1128 négyzetméteres apartman nappalijába, amelyben impozáns csillár lóg a magas plafonról.

A pazar térérzetet az óriási ablakon bejövő természetes fény is fokozza.

Fotó: Atlantis

A belső dizájn modern megoldásokat ötvöz nemes anyagokkal, mint a fehérmárvány-padlóval és a terasz nemesfa betéteivel és bútoraival. Könyvtár és bár is helyet kapott az apartmanban, a négy hálószoba pedig összesen kilenc személy számára van nyújt alvási lehetőséget. A legnagyobb, emeleti hálószoba a terasz mellett kialakított saját fürdőszobával rendelkezik, így akár a fürdőkádból is gyönyörködhetünk az Arab-tengerre és a városra nyíló kilátásban. Az exkluzív, Hermès márkájú tisztálkodási és szépségápolási termékek a másik fürdőszobában is megtalálhatók. A 476 négyzetméteres teraszon feszített víztükrű medence és konyharészleg található, a lakosztályhoz 24 órás szobaszervíz és saját asszisztens is jár.

Fotó: Atlantis

A Royal Mansion a kínálat csúcsa az Atlantis The Royal hotelben, de a 43 emeletes épület számos további egyedi luxus-szolgáltatás révén emelkedik ki – még a fényűző dubaji mezőnyből is. Összesen 795 szobát kínál, köztük 44 saját medencével rendelkező apartmant. A hotel 17 különböző éttermet és bárt foglal magába, köztük a világ egyik legismertebb séfje, Heston Blumenthal legelső koktélbárját. Az elképesztő látványhoz számos szökőkút és vízi installáció járul hozzá, köztük a Skyblaze, amely a régió első tűzokádó szökőkútja. Összesen 92 medence található a hotelmonstrum területén, köztük a 90 méter hosszú tetőmedence, amely 100 méter magasan található.

További fotók

Fotó: Atlantis


Fotó: Atlantis


Fotó: Atlantis


AMI MÉG ÉRDEKELHET