Öt hotel, ha idén kényeztetésre vágysz Görögországon

Érdekes történelmével, csodálatos tengerpartjaival, ízletes ételeivel és a barátságos helyiekkel vár Görögország, ami nem véletlenül még mindig az egyik legkedveltebb utazási célpont Európában.

Van, aki a kempingek szerelmese, és minden este máshol szeret nyugovóra térni, van olyan nyaraló, aki inkább panzióban száll meg, és maga gondoskodik az ételekről, de sokan vannak, akik a teljes ellátásra fizetnek be szívesen. Szerencsére all-inclusive szállodákból sincs hiány a mediterrán országban, mutatjuk is a legjobbakat!

.

Aeolos Beach Hotel – Korfu

Fotó: www.aeolosbeach.gr

A tengerparti szálloda ideális azoknak a nyaralóknak, akik szeretnek pihenés mellett aktívan kikapcsolódni is, de ehhez nem szeretnének kimenni a hotel területéről. A görög sziget dél-keleti partján található üdülőhely tökéletes helyszín erre, ugyanis két medencével, teljes körű szolgáltatást nyújtó gyógyfürdővel és rengeteg szabadidős tevékenységgel, például teniszezéssel, fitneszórákkal és strandröplabdával várja a vendégeket.

Fotó: www.aeolosbeach.gr

A szálloda éjszakai szórakoztató programokat is kínál a helyi zenészek és táncosok közreműködésével. Az all-inclusive ellátás tartalmazza az egész napi étkezést a főétteremben, ami korlátlan mennyiségű palackozott bort, sört és üdítőt foglal magában, valamint ingyenesen használhatóak a medence-, illetve a tengerpart mellett elhelyezett napozóágyak, napernyők, sőt a gyerekklub, a szauna és a fitneszterem is térítésmenetesen használható.

Creta Maris Beach Resort – Kréta

Fotó: www.cretamaris.gr

Az üdülőkomplexum igazi gourmet birodalom, hiszen hat étteremnek és hét bárnak ad otthont – beleértve a laza, fürdőruhás helyeket a tengerparton, illetve azokat az éttermeket, amelyek megkövetelik az elegáns megjelenést. Az üdülőhely egy gyertyafényes, privát étkezési élményt is kínál a romantikára vágyó vendégeknek, amely során a legkiválóbb görög ínyencségeket kóstolhatják végig, és mindezt a tengerparti naplementében.

Fotó: www.cretamaris.gr

A 12-15 éves tinédzsereket júliusban és augusztusban koruknak megfelelő társasjátékokkal és könyvekkel várják a Teeners' Clubban, míg a kisebbek az Asterias Kids' Clubban játszhatnak, mászókázhatnak, a filmtermekben pedig többféle mesét is megnézhetnek.

Port Royal Villas & Spa – Rodosz

Fotó: www.portroyal.gr

A kimondottan felnőtt vendégeket fogadó szálloda luxusbútorokkal, helyi műalkotásokkal, gondozott, olajfákban bővelkedő kerttel, és egy feszített víztükrű medencével rendelkezik. A vendégek választhatnak szobák, lakosztályok és bungalók közül, beleértve a közvetlen tengerparti szállásokat is, amelyekhez saját medence tartozik.

Fotó: www.portroyal.gr

A szálloda elhelyezkedése is tökéletes – Kolymbia egy csendes üdülőfalu, amelynek kikötőjéből rendszeresen indítanak hajókirándulásokat. A dizájnhotel két gyönyörű öböl között húzódik meg, ahol kavicsos és homokos partszakasz váltja egymást. A keleti és nyugati filozófia ihlette Ethereal Spa & Wellness a lélek és a test egyensúlyának szentélye, számos kényeztető kezelésre lehet külön befizetni, amit az Égei-tenger lágy hullámainak hangja kísér.

Blue Lagoon Village – Kos

Fotó: bluelagoonvillage.gr

Az all-inclusive ellátást biztosító üdülőhelyek egyik legnagyobb sztárja ez a földszínekkel berendezett, hatalmas ablakokkal rendelkező vidéki stílusú luxuskomplexum. A 447 szobával rendelkező hotel Kefalos központjától mindössze 10 km-re található, illetve Kos egyik legszebb strandja, a Paradise Beach közelében található.

Fotó: bluelagoonvillage.gr

A szálloda közvetlen hozzáférést biztosít a strandhoz, így a vendégek a szobájukból azonnal a strandra sétálhatnak ki. Az üdülőhelyen rengeteg étterem található, többek közt japán, olasz, kínai, amerikai, de természetesen hagyományos, görög menük közül is válogathatunk. A hotel kevesebb, mint 30 perc sétaútra található Kos városától, így remek kiindulópontot nyújt a környék felfedezéshez.

Lux Me White Palace Grecotel Luxury Resort – Kréta

Fotó: www.thewhitepalace.com

Már a neve is jól sejteti, hogy igazi luxusszállodáról van szó, amely igazán elegáns látvány nyújt fehérre meszelt falaival, nyitott közös tereivel és hatalmas pálmafáival. Több lakosztály közül is válogathatunk, amelyek kivétel nélkül tengerparti kilátást biztosítanak.

Fotó: www.thewhitepalace.com

Az üdülőhely 21 medencével rendelkezik, de rengeteg más, nem vizes program közül is válogathatunk: legyen az szabadtéri mozi, lovaglás, búvárkodás vagy hegyi kerékpározás, de a szállodában egy saját farm is található, amely minden korosztálynak nagy élményt nyújt. Egyre többen választják a szállodát esküvői helyszínként, hiszen nincs is nagyobb élmény, mint az azúrkék égbolt alatt, a türkizkék tengerrel a háttérben kimondani a boldogító igent.

AMI MÉG ÉRDEKELHET