5 hedonista glampinghely a közelben

A glamping a szállodák kényelmét ötvözi a kempingezés természetélményével és bohémságával.




Garden Village Resort, Szlovénia

Fotó: Instagram

A Bledi-tó partján lévő varázslatos kertben elhelyezett 6 glamping sátor lakói a természetvédelmi területen való napi túrázás után este a szabadtéri forró vizes fakádban lazíthatnak. A négyszemélyes sátrak egy családi ház komfortfokozatával érnek fel: franciaágy, ülőgarnitúra, a galérián hálószoba, légkondicionáló és televízió is található bennük. Ha csendes elvonulásra vágyunk, és a víz csobogására aludnánk el, akkor válasszuk a patak fölé épített mini faházat.

Cím: Cesta Gorenjskega odreda 16., 4260 Bled
Infó:
gardenvillagebled.com

Ferianparadies Natterer See, Ausztria

Fotó: Instagram

Az Innsbruck melletti festői Natterer-tó partján elterülő kempingparkban megtapasztalhatjuk a hamisítatlan tiroli vendégszeretetet. A natúr dizájnnal kialakított változatos alvókapszulákhoz és fakuckókhoz luxusfürdőszoba tartozik, a vízi parkban pedig csúszda, hinta és strandröplabda vár, de akár szörfdeszkát is kölcsönözhetünk.

Cím: Natterer See 1., 6161 Natters
Infó:
www.natterersee.com

Glamping Hub, Szlovénia

Fotó: Instagram

A fenyőerdők ölelésében kialakított, szafari tematikájú glamping sátrakat a híres alpesi város, Kranjska Gora közelében találjuk. Az érintetlen természeti környezetben minden adott a tűzrakáshoz, grillezéshez vagy a romantikus elvonuláshoz.

Cím: Borovška cesta 62., 4280 Kranjska Gora
Infó: www.naturaecocamp.si/en/
www.naturaecocamp.si/en/

Camping & Glamping, Szlovákia

Fotó: Instagram

A természettel való érintkezés felemeli a lelket – erre a gondolatra épül az egyedülálló kempingélményt nyújtó felvidéki szálláshely, ahová azokat várják, akik nem félnek közel kerülni az erdő vadvilágához. Az erdő közepére tervezett boltíves sátrakhoz saját magasterasz tartozik, ahonnan megleshetjük az őzeket, rókákat, vaddisznókat.

Cím: în apropiere de Veľký Krtíš, Bystrica
Infó:
www.campingslovakia.eu

Glamping Canonici di San Marco, Olaszország

Fotó: Instagram

A Velencéhez közeli Miranóban található létesítmény a butikhotelek igényességét ötvözi a kempingek szabadságával. A luxus glamping sátrakat az olaszokra jellemő rafinált ízléssel alakították ki: 17. századi, kovácsoltvasból és fából készült csillárok, kőből faragott mosdó, antik hatást kelő bútorok és szófaágyak varázsolják el a látogatót. A szabadban található bambusz kertigarnitúra pedig tökéletes helyszínt kínál egy laza, gyertyafényes vacsorához.

Cím: Via Accopè Fratte 14., 30035 Mirano
Infó:
www.glampingcanonici.com/en

AMI MÉG ÉRDEKELHET