7 hoteluri în care am sta și doar datorită piscinei

Locuri extravagante – de la Monaco până în Hawaii!

Foto: Pixabay

Dacă sunt importante pentru noi serviciile de spa ale locului de cazare și vrem să ne relaxăm în bazine interesante și speciale, atunci este posibil să trecem aceste hoteluri pe lista noastră.

Forța aurului

Foto: Facebook

În zona spa a hotelului de lux St. Regis Lhasa din Tibet, fundul piscinei este ornamentat cu mii de plăci aurite, conferind apei o culoare complet diferită – acest lucru are, desigur, și un efect complet diferit asupra stării de spirit decât culoarea albastră obișnuită. Se spune că cele 30 de grade ale apei din bazin reprezintă temperatura ideală pentru relaxare.

Relaxare după surfing

Foto: surfjack.com

În destinația populară a surferilor, Waikiki, se găsește Surfjack Hotel, unde ne putem bucura de hawaii-ul clasic în bungalouri și apartamente proiectate în stilul anilor 1960. Această piscină a devenit un adevărat favorit Insta!

Paradis în deșert

Foto: Instagram

Arizona Biltmore face parte din lanțul Waldorf Astoria și a devenit hotelul reprezentativ al orașului Phoenix. Hotelul și complexul de piscine construit în 1930 reprezintă o oază în mediul înconjurător. În hotel există 3 piscine, iar cel mai mare și mai spectaculos este bazinul central Paradise. Piscina are și un tobogan lung de 92 de metri, dar există și bazin separat de înot și se pot închiria și bungalouri.

Îmbrățișat de natură

Foto: Instagram

Una dintre marile favorite ale celor care vin în Hawaii este hotelul The Lodge at Kukui'ula din Kauai, fantastic pentru împrejurimile sale. Dar ceea ce îl face și mai special sunt piscinele naturale și căzile cu hidromasaj din grădina hotelului, așa că ne putem scălda nu doar în bazine cu gresie, dar și în golfuri nisipoase. Este o soluție ideală pentru cei veniți cu copiii, pentru adâncimea lor crește treptat.

Miracol azuriu

Foto: Instagram

Cu piscinele (și plajele) sale uimitoare, Grand Hyatt Baha Mar din Bahamas satisface toate nevoile: în parcul imensului hotel există un loc de joacă în apă, piscine, bazine spa, peșteri, acvariu cu broaște țestoase și rechini. Piscina artificială Dean's Blue Hole rivalizează cu minunile mării: sistemul de peșteri și cascadele o fac extrem de interesantă.

Culori orbitoare

Foto: jademountain.com

Fiecare dintre cele 24 de apartamente ale hotelului Jade Mountain din Saint Lucia are propria piscină adâncă. Bazinele sunt decorate cu plăci colorate de sticlă, care împrăștie lumina ca niște prisme, în plus piscinele hotelului oferă o priveliște uimitoare: putem admira munții Pitons care sunt protejați de UNESCO și Marea Caraibelor.

Comoara din Monaco

Foto: Instagram

Hotel Metropole Monte-Carlo din Monaco este situat deja într-o locație minunată, dar în plus a fost construit pe baza planurilor lui Karl Lagerfeld. Dintre toate piscinele doar cea cu apă sărată caldă poate fi acoperită cu sticlă. Ziua doar clienții hotelului pot folosi bazinele și parcul hotelului, seara însă acestea funcționează ca bar și club de noapte.

AMI MÉG ÉRDEKELHET