Sursă de inspirație perfectă pentru călătorii – locuințele Airbnb cu cele mai multe like-uri în 2022

De la o cabană confortabilă la munte în Spania până la o casă de sticlă într-o pădure din Brazilia – top 10 conținuturi generate de utilizatori anul trecut pe pagina de Instagram a Airbnb.

Foto: Instagram

În contextul inflației și al creșterii costului vieții de zi cu zi, accesibilitatea este un aspect important pentru mulți dintre cei care se plimbă de la o postare la alta. Așa că nu este de mirare că unele dintre cele mai populare postări de pe pagina de Instagram a Airbnb pentru 2022 includ câteva sejururi la prețuri foarte avantajoase.

Bariloche Rent (San Carlos de Bariloche, Argentina)

Foto: Instagram

Perfect pentru o familie mică cu gust pentru aventură, acest apartament cu 2 dormitoare din Patagonia oferă o vedere de neegalat la versantul împădurit al dealului Cerro Otto.

​The Step (Montgomery, SUA)

Foto: Instagram

Situată în Hudson Valley, The Step este o mică bucată de paradis construită pe un teren agricol, la doar o aruncătură de băț de orașul pitoresc Montgomery.

​Casa de Sanchez (San José de Ocoa, Republica Dominicană)

Foto: Instagram

Această cabană la munte este locul perfect pentru a scăpa de căldura dominicană și este locul ideal pentru a te bucura de apusuri de soare impresionante.

Cabana de Vidro na Floresta (Santa Catarina, Brazilia)

Foto: Instagram

Situată în Vale das Furnas, o pădure de 27 de hectare într-un canion, această cabană simplă, frumoasă și accesibilă a fost proiectată cu gândul la imersiunea totală în natură.

​Cliff House (Monterey, SUA)

Foto: Instagram

Priveliști impresionante la ocean pe coasta Big Sur. Situată pe emblematica autostradă nr. 1, casa cu 4 dormitoare este liniștită, dar se află la doar 15 minute de mers cu mașina de Big Sur.

Villa Pairidaeza (Kalkan, Turcia)

Foto: Instagram

Situată la mică distanță cu mașina de plaja cu steag albastru din Kalkan, pe malul Mediteranei, Villa Pairidaeza oferă o vedere minunată la mare.

​Boutique Studio (Ghent, Belgia)

Foto: Instagram

Potrivit unui oaspete, acest apartament din Ghent, decorat cu gust, este situat chiar deasupra „celei mai bune cafenele din oraș”.

Casa din paradis (Benalauria, Spania)

Foto: Instagram

Această casă superbă, veche de 100 de ani, păstrează încă esența unei locuințe iberice tradiționale și, la 55 de euro pe noapte, este cazarea perfectă pentru oricine este în căutarea unui chilipir.

Cabana de bambus (Chenggong, Taiwan)

Foto: Instagram

Amplasată într-o pădure de bambus, această cabană excentrică a fost construită folosind materiale naturale.

The Granary (Rotherfield, Marea Britanie)

Foto: Instagram

O căsuță încântătoare cu un singur dormitor de pe domeniul Coes, care oferă priveliști superbe.

AMI MÉG ÉRDEKELHET