Care este cea mai scumpă locuință care se închiriază pe Airbnb?

Cel mai scump Airbnb din lume este insula privată a lui David Copperfield din Bahamas, care se închiriază cu 60.000 de dolari pe noapte.

Foto: Airbnb

Airbnb a ajuns să fie un jucător important și pe piața închirierilor de locuințe de lux, oferind călătorilor cu buzunare adânci și dorința de a trăi experiențe unice o gamă de opțiuni, de la apartamente confortabile în oraș la vile uriașe pe plajă. Printre acestea, Musha Cay, o mică insulă privată din Bahamas, se remarcă drept cea mai scumpă cazare de pe Airbnb, potrivit unei liste întocmite de platforma de schimb valutar digital S-Money.

Foto: Airbnb

Insula Musha Cay a fost cumpărată de celebrul iluzionist David Copperfield în 2006 pentru 50 de milioane de dolari. Cea mai mare reședință de pe insula tropicală poate fi închiriată acum pe Airbnb pentru 60.000 de dolari pe noapte. Are un spațiu de 10.000 de metri pătrați și 12 dormitoare care pot găzdui 16 oaspeți în același timp.

Foto: Airbnb

Prețul include nu doar închirierea impresionantului complex de vile, ci și o serie de facilități de agrement care contribuie la o vacanță de vis: terenuri de tenis, săli de masaj și spa, sală de sport, șezlonguri și bărci, precum și un ponton privat pentru diferite ambarcațiuni, de la jet-ski până la veliere.

În plus, un personal de 30 de persoane - femei de serviciu, bucătari, majordomi, grădinari și barcagii - se ocupă de oaspeți.

Galerie Foto

Foto: Airbnb


Foto: Airbnb


Foto: Airbnb


Foto: Airbnb


Foto: Airbnb


Foto: Airbnb


Foto: Airbnb


Foto: Airbnb


Foto: Airbnb


AMI MÉG ÉRDEKELHET