Micsoda, egy cipőtárolót is lehet bérelni az Airbnb? Nos, igen! A DJ Khaledét!

Két egymás követő éjszaka nyílik meg a miami rapper cipő-szentélye, amely egyben hálószóba is...

Fotó: Airbnb

Megszokhattuk, hogy az Airbnb platformon akár hírességek volt vagy jelenlegi lakásait is kibérelhetjük, illetve azt, hogy nagyon furcsa apartmanok is várnak ránk. A platform legutóbbi különleges ajánlata azonban mindkét kategóriának megfelel: a világhírű rapper DJ Khaled cipőszobájában éjszakázhatunk.

Fotó: Airbnb

A sportcipők (sneakers) a kezdetektől fogva a hip-hop zenei áramlathoz kapcsolódó tárgyi kultúra részei.

A sneaker-culture ma már egészen különleges (és méregdrága) limitált szériákat és különleges kiadásokat is magába foglal, a Grammy-díjas rapper, DJ Khaled pedig lassan cipőgyűjtőként is világhírűvé válik. Kollekciója több mint 10 ezer párt ölel fel, a legféltettebb kincsei pedig egy külön hálószobában kapnak helyet miami otthonában.

Fotó: Airbnb

Ez bérelhető ki most két személy számára (a látogatók cipőméretétől függetlenül) december 6-ára és 7-ére, két egymást követő estén. A 112 dolláros ár természetesen promóciósnak tekinthető, hiszen egy pár limitált szériás Air Jordan 5 cipő is jár hozzá, valamint egy DJ Khaled által kézzel írt köszöntőlevél. A bérlők használhatják a villa medencéjét is, és a programhoz egy shoppingtúra is tartozik Miami emblematikus sportcipő-boltjaiba.

AMI MÉG ÉRDEKELHET