Putem închiria un depozit pentru pantofi pe Airbnb? Ei bine, da! Al lui DJ Khaled!

Sanctuarul de pantofi al rapperului din Miami, care este și un dormitor, se deschide două nopți la rând...

Foto: Airbnb
Ne-am obișnuit să putem închiria fostele sau actualele locuințe ale vedetelor pe platforma Airbnb, precum și faptul că ne așteaptă apartamente foarte ciudate. Însă cea mai recentă ofertă specială a companiei se potrivește ambelor categorii: putem petrece noaptea în camera de pantofi a rapperului de renume mondial DJ Khaled!

Foto: Airbnb

Pantofii sport (sneakers) au făcut parte încă de la început din cultura materială asociată muzicii hip-hop.

Cultura sneakers include acum serii limitate și ediții speciale (și extrem de scumpe), iar rapperul DJ Khaled, câștigător al Premiului Grammy, devine încet-încet faimos și drept colecționar de pantofi. Colecția sa include peste 10 mii de perechi, iar cele mai prețuite comori sunt găzduite într-un dormitor separat în casa lui din Miami.

Foto: Airbnb

Acesta poate fi acum închiriat pentru două persoane pentru două seri consecutive pe 6 și 7 decembrie. Desigur, prețul de 112 dolari poate fi considerat promoțional, deoarece include și o pereche de pantofi Air Jordan 5, precum și o scrisoare de întâmpinare scrisă de mână de către DJ Khaled. Chiriașii pot folosi și piscina vilei, iar programul include și un tur de shopping la magazinele emblematice de pantofi sport din Miami.

AMI MÉG ÉRDEKELHET