O noapte specială la Opera din Paris? Acum Airbnb vă poate îndeplini visul!

Doi norocoși pot rezerva o noapte la Operă pentru doar 37 de euro.

Foto: Airbnb

„Fantoma de la Operă” pornește anul acesta într-un turneu mondial, iar pentru a sărbători acest fapt, Airbnb oferă un program extrem de exclusivist în parteneriat cu Opera din Paris, sursa de inspirație a celebrului musical al lui Andrew Lloyd Webber. Doi norocoși vor avea șansa de a petrece o noapte de neuitat în impozanta clădire cunoscută sub numele de Palais Garnier pentru o sumă simbolică. Dar unde vor dormi? În loja principală, transformată într-un dormitor somptuos, care a găzduit mulți oaspeți celebri de-a lungul secolelor.

Foto: Airbnb

Programul îi va duce pe oaspeți în locuri din impresionanta clădire în care puțini oameni au voie să intre. Aceștia pot vizita incredibilele arhive private ale operei, studiourile de dans cu o priveliște pitorească asupra capitalei franceze, precum și lacul artificial subteran existent, în care în poveste e adăpostul Fantomei de la Operă.

Foto: Airbnb

Programul special va include o lecție de balet cu un dansator din Compania de Balet a Operei și o cină în Foyer de la Danse, sala de repetiții de dans din spatele scenei. Evenimentul va fi găzduit de Véronique Leroux, strănepoata scriitorului francez Gaston Leroux, creatorul faimosului personaj Fantoma de la Operă.

​Cum se face rezervarea

Foto: Airbnb

Seara unică va avea loc pe 16 iulie 2023, fiind disponibilă pentru 2 persoane, iar rezervările vor începe pe 1 martie la ora 19:00, ora României, pe website-ul airbnb.com/opera. Prețul pentru două persoane este de 37 de euro. Pentru a rezerva, trebuie să aveți un profil Airbnb verificat, iar prioritate vor avea cei care sunt activi pe platformă. Norocoșii care vor rezerva vor trebui să își organizeze singuri călătoria la Paris.

Galerie foto

Foto: Airbnb


Foto: Airbnb


Foto: Airbnb


Foto: Airbnb


AMI MÉG ÉRDEKELHET