Vehicul de vis pentru nomazii digitali de la Alpine

Alpine este cunoscută pentru sistemele sale audio pentru mașini, dar la expoziția CMP din Germania a venit cu ceva complet diferit.

Foto: Alpine


Foto: Alpine

Alpine Cross Cabin Concept este un utilitar Ford Transit transformat pentru nomazi digitali.

Designul a fost precedat de cercetări, specialiștii Alpine i-au întrebat pe cei care lucrează în regim home office care ar fi vehiculul ideal pentru ei. După cum s-a dovedit, doresc o mașină care poate fi folosită atât ca stație de lucru, cât și ca vehicul de camping. Studiul Cross Cabin Concept oferă toate acestea, împreună cu un design funcțional în stil japonez.

Foto: Alpine

Elementele din bambus conferă interiorului un aspect simplificat, în timp ce ascund rafturi, compartimente de depozitare și sisteme de lumină și sunet. Toate funcțiile încorporate sunt ușor accesibile, iar atunci când nu mai sunt necesare, pot fi ascunse la fel de repede: de exemplu, masa care poate fi pliată în podea poate fi rabatată și rotită, astfel încât funcționează atât ca loc de luat masa, cât și ca masă de lucru.

Foto: Alpine

Ne putem conecta laptopul la un monitor de 32 de inci, iar internetul rapid este asigurat de un router LTE cu antenă externă.

Datorită panourilor solare, putem sta departe de utilități chiar și până la 3 zile.

Foto: Alpine

Galerie foto




AMI MÉG ÉRDEKELHET