Doi vulturi atât de beți încât nu puteau să meargă, darămite să zboare

Organizația de reabilitare a animalelor A Place Called Hope, cu sediul în SUA, a întreprins recent o misiune ciudată, după ce doi vulturi negrii le-au ieșit în cale.

Foto: Shutterstock


Vulturii au fost prinși de ofițerii de control ai animalelor din Connecticut după ce păsările nu se mai puteau mișca sau sta în picioare. La început, personalul de la Placed Called Hope a crezut că este sfârșitul drumului pentru cele două păsări, dar în curând au realizat că lucrurile nu stau chiar așa. "Erau bete la maximum: nu se puteau ține pe propriile picioare și au leșinat de mai multe ori" - au scris în postarea lor pe Facebook.

Nu le invidiem mahmureala, care cu siguranță a fost ajutată de faptul că acest cuplu de vulturi, supranumit "duo dinamic", a avut probabil micul dejun al vieții lor. Potrivit organizației, personalul și ofițerii de control al animalelor din Watertown au bănuit ce e mai rău și au fost stânjeniți de comportamentul ciudat al păsărilor. După ce a devenit clar că acestea doar se distrau, au început să caute "cârciuma" care își trata clienții cu atâta generozitate.

Foto: Pexels

În curând s-a realizat că păsările sărbătoriseră probabil cu o seară înainte prin scufundări în tomberoane. Containerul de gunoi responsabil trebuie să fi fost o mină de aur, deoarece se pare că se îndopase cu atât de multe resturi fermentate încât se intoxicaseră grav cu alcool. Rezultatul consumului lor excesiv a fost că păsării au trebuit să fie băgați la culcare pentru seara de către membrii personalului, care au încercat să remedieze situația cu multe lichide.

Foto: Picryl

A doua zi, bineînțeles, au fost tratați cu un mic dejun copios pentru ameliorarea durerilor de cap. Din fericire, dezintoxicarea s-a încheiat cu bine, iar vulturii au putut părăsi "spitalul". Cu toate acestea, acțiunile lor nu au fost ținute în secret, iar personalul organizației, fiind "buni prieteni", a surprins momentul plecării lor. Cu toate acestea, este posibil ca vulturii să nu-și fi recăpătat pe deplin moralul, deoarece au fost văzuți stând în vârful unui copac la scurt timp după aceea. "Doctorii" în detoxifiere de la Place Called Hope au cerut oamenilor să fie atenți la ceea ce aruncă la gunoi, deoarece fructele de cocktail aparent inofensive, de exemplu, pot ajunge cu ușurință în pliscul păsărilor. "Vulturii beți nu sunt cei mai ușor de tratat pacienți" - au precizat speciliștii.

AMI MÉG ÉRDEKELHET