Autorulota inovatoare Hymer a devenit realitate

Hymer Venture S: un nou punct de referință în finisaje, design și materialele utilizate.

Foto: Hymer

Hymer și-a prezentat în urmă cu trei ani conceptul VisionVenture, iar la expoziția Caravan Salon Düsseldorf din acest an a debutat și versiunea de serie a autorulotei off-road. La fel ca și studiul, Hymer Venture S este construit pe baze Mercedes-Benz.

Foto: Hymer

Vehiculul considerat compact în categoria sa (are o lățime de 2,1 metri), este ușor de manevrat, se descurcă pe teren accidentat și oferă cazare pe roți pentru două persoane. Și încă ce cazare! În interior, inginerii s-au inspirat din tendințele de design interior ale apartamentelor moderne de lux.

Foto: Hymer

Canapeaua confortabilă vine cu o masă pliabilă din bambus, zona de bucătarie a primit un finisaj negru mat, iar rafturile, sertarele și compartimentele dulapului multifuncțional pot fi personalizate în funcție de nevoile clientului. Partea inferioră a hayonului care se deschide în două direcții servește drept verandă în timpul zilei.

Foto: Hymer

Sub acoperișul camper echipat cu panouri solare, care poate fi ridicat prin apăsarea unui buton, se află două paturi care pot fi accesate pe scări iluminate. Materialul care formează partea laterală are o grosime de 7 cm, este rezistent la ploaie și vânt și, în același timp, izolează deosebit de bine.

Foto: Hymer

Pe lângă dormitor, și spațiile de la nivelul inferior pot fi variate inteligent: întorcând scaunul pasagerului, găsim o stație de lucru care poate fi pliată din perete, iar WC-ul mobil și chiuveta pot fi extinse într-un duș. În interior există 6 prize de 230 de volți și 8 porturi USB.

  • Lungime – 6.360 mm
  • Greutate maximă – 4.100 kg
  • Putere maximă – 190 CP
AMI MÉG ÉRDEKELHET