Confort și stil în natură: autorulotă Citroën cu iz retro

Noul concept Citroën Type Holidays combină emblematicul Citroën Type H cu mai modernul SpaceTourer.

Foto: Citroën

Citroën este al doilea cel mai mare furnizor de baze pentru autorulote din Europa. Aceasta a dorit să pună în valoare valențele prin prezentarea unui model SpaceTourer cu caroserie cu design retro, inspirat de Type H, bazat pe munca carosierului italian Caselani. Acest partener fidel al mărcii franceze a creat în trecut o serie de caroserii "neo-retro" pentru modelele Citroën.

Foto: Citroën

Conceptul Type Holidays anunță un angajament mai puternic din partea Citroën, prin intermediul unei oferte complete de aranjament interior "Holidays", care va fi disponibilă în curând în întreaga rețea a mărcii franceze. Studiul Type Holidays oferă toate avantajele popularului monovolum SpaceTourer: spațiu încăpător, confort, funcționare silențioasă, două uși laterale glisante pentru acces și ventilație ușoară, o fereastră a hayonului cu deschidere independentă - adică tot ce ar putea avea nevoie până la patru persoane pentru o escapadă în natură.

Foto: Citroën

Pentru echiparea furgonetei concept, Citroën a apelat la unul dintre cei mai mari specialiști din lume: Bravia Mobil.

Compania slovenă a dotat studiul Type Holidays cu toate echipamentele necesare pentru o experiență de călătorie ideală:

  • Un acoperiș de tip camper, care permite să stai în poziție verticală în spațiul de locuit din interior și care găzduiește un pat mare pentru două persoane.
  • Banchetă pe două rânduri care se deschide pentru a forma un pat confortabil pentru două persoane. De altfel, această banchetă este complet detașabilă pentru a elibera spațiul de depozitare.
  • Două scaune din față care se rotesc spre zona de locuit a vehiculului.
  • Chicinetă completă (zonă de gătit, chiuvetă, frigider).
  • Masă rabatabilă pentru a lua masa sau a lucra și mai multe dulapuri pentru depozitarea lucrurilor.
  • Un sistem de încălzire Webasto pentru a asigura o temperatură optimă la bord.
AMI MÉG ÉRDEKELHET