Noua aventură epică de la Disney trece prin 12 parcuri în 24 de zile

Limitat la 75 de locuri, turul exclusivist costă 110.000 USD per persoană.

Compania Disney oferă un nou pachet exclusivist de aventură cu avion privat, care duce oaspeții la fiecare dintre cele 12 parcuri tematice globale ale mărcii în decurs de 24 de zile.

.

Foto: Disney Adventures

Fanii universului Disney vor zbura la bordul unui Boeing 757 „configurat VIP”, operat de Icelandair. Aeronava poate transporta până la 75 de pasageri în confort maxim. Mesele de la bord vor fi realizate de un bucătar privat, iar alți 14 membri ai echipajului vor satisface orice capriciu al clienților.

Foto: Disney Adventures

Odată ajunși la sol, oaspeții vor fi împărțiți în grupuri mai mici și vor călători cu autocare de lux către ceea ce Disney descrie ca fiind cazare de „clasă mondială”. Aceasta include o serie de hoteluri de lux, cum ar fi faimosul Summit Skywalker Ranch al Disney din California, Marriott Mena House de cinci stele din Egipt și opulentul Oberoi Amarvilas din India.

Foto: Disney Adventures

Excursia va acoperi toate cele 12 parcuri tematice care sunt răspândite în șase țări diferite. De fiecare dată, clienții turului exclusivist vor ajunge înainte ca parcul să se deschidă și se vor bucura de toate avantajele de a fi un oaspete VIP al companiei Disney, inclusiv un ghid turistic desemnat și posibilitatea de a sări peste cozile lungi. În plus, la sfârșitul fiecărei zile vor asista la un spectacol epic de artificii.

Foto: Disney Adventures

Dincolo de parcuri, vor exista opriri la unele dintre minunile lumii, cum ar fi Taj Mahal, marile piramide din Giza și Turnul Eiffel. În plus, oaspeții se vor bucura și de tururi private la Muzeul Familiei Walt Disney și Campusul Lucasfilm din San Francisco, împreună cu Studiourile Walt Disney din California. Li se vor alătura ghizi, VIP-uri Disney, experți culturali și oaspeți surpriză.

La un preț de 110.000 USD de persoană, aventura de aproape o lună va avea loc în perioada 9 iulie - 1 august 2023. Din păcate, toate locurile sunt deja epuizate, dar vă puteți alătura unei liste de așteptare...

AMI MÉG ÉRDEKELHET