Álomutazás az óceánon – 37 ország 156 nap alatt!

Elképesztő óceánjáró-körutat hirdettek meg 2025-re, már lehet helyet foglalni rá.

Fotó: Azamara

A 2025-ös World Voyage utazás keretében az Azamara társaság több tucatnyi országba viszi el az utasait anélkül, hogy azoknak egynél többször kelljen becsomagolniuk. Egy hasonló körutat (40 ország, 155 éjszaka) 2024-ben is szerveznek, de arra már beteltek a helyek.

Fotó: Azamara

Az Azamara hajózási társaság 2025-ös World Voyage óceánjáró körútja a kaliforniai San Diegóból indul majd, hogy összesen 37 országot érintve érkezzen meg az angliai Southamptonba. A 155 éjszakás utazás során az Azamara Onward hajó 46 alkalommal köt ki. A négytagú, az óceánjárók között viszonylag kis méretű hajókból álló flottával rendelkező Azamara nemcsak a világ legnagyobb kikötőibe viszi el utasait, de a kevésbé ismert, kisebb helyekre is.

Fotó: Azamara

A 2022 májusában vízre bocsátott, 680 utasnak helyet biztosító Azamara Onward számára a 2025-ös lesz a második világ körüli út. Az útvonal olyan egzotikus helyeket ölel fel mint Hawaii, Tonga, Ausztrália, Új-Zéland vagy Thaiföld, és a programban 13 különböző, ingyenes szárazföldi esemény is szerepel, mint például a világ legnagyobb budhista templomának meglátogatása Indonéziában, vagy megálló Balin, illetve Bangkokban.

AMI MÉG ÉRDEKELHET