Atlas: Szingapúrban található Ázsia legjobb bárja

Impozáns belső tér, art deco stílusban, elképszető felhozatal ginből – Ázsia legjobb bárja ráadásul a Westworld sorozatból is ismerős lehet.

atlas bar szingapur

Fotó: Facebook


A HBO amerikai sci-fi sorozata a jövőben játszódik, a harmadik évad egyes részeit mégis a 20-as évek Amerikáját idéző bárban forgatták. A Szingapúr belvárosában található Atlas akár A nagy Gatsby díszlete is lehetne. A monumentális belső, az impozáns belmagasság, a kristályok és az aranyozott enteriőrök mind-mind határtalan gazdagságot sugároznak. Ráadásul mintegy 1300 féle (!) gint kínálnak – ráadásul a zavarba ejtő változatosság mellett a hely koktél- és pezsgőmenüje is igen hosszú...

Fotó: Facebook

26 méteres italvitrin tele ginnel

A cseppet sem hétköznapi vendéglátóhely 2017-ben nyitott meg Szingapúr üzleti negyedében egy régi, amerikai felhőkarcolókra emlékeztető épületben. És bár a város nem szűkölködik menő koktélbárokban, az Atlas így is kiemelkedő.

A világ különböző tájairól származó ginek egy 26 méter magas „gintoronyban" várnak a sorukra.

Az épület belmagassága 50 méter, és talán épp ez fogta meg a Westworld készítőit, hiszen egy ilyen helyszín valóban passzolt a disztópikus sci-fi miliőjébe. Ráadásul 2020-ban az Atlas a világ legjobb bárjainak (World's Best Bars) listáján a negyedik helyen állt, Ázsiában pedig aranyérmes volt.

Fotókon a lenyűgöző enteriőr:

Fotó: Instagram


Fotó: Instagram


Fotó: Instagram


Fotó: Instagram


Fotó: Instagram


Fotó: Instagram


És még néhány izgalmas szingapúri helyszín a Westworld 3. évadából:

youtu.be

HBO's Westworld Season 3 | All Singapore Locations We've Found So Far
AMI MÉG ÉRDEKELHET