Belevág a hotelbizniszbe a teniszlegenda – Rafael Nadal a Meliá szállodalánccal szövetkezik!

Az első Zel hotel 2023-an nyílik meg Mallorcán, a tervek alapján több mint 20 tagú nemzetközi hálózattá bővítik.

Fotó: Meliá Hotels

A rekordszámú, 22 Grand Slam győzelmet elérő spanyol Rafael Nadal nagyra tör a teniszpályán kívül is. A Meliá hotellánccal közösen nyitja meg 2023-ban a Zel nevű szállodát Mallorcán, ami az ígéretek szerint a mediterrán életérzés megtestesítője lesz.

Fotó: Meliá Hotels

„Mallorcai származású spanyolként és világutazóként régóta gondolkodom egy szállodalánc létrehozásán. A Zel az életöröm és a mediterrán életstílus szinonimája lesz” – áll a teniszlegenda által kiadott közleményben. Az első szálloda 2023-ban nyílik Mallorcán, amit a tervek szerint a következő öt évben további, több mint 20 hotel követ majd – először a mediterrán térségben, majd Európa többi részén, végül pedig Ázsiában és Amerikában is. Olyan területekre összpontosítanak, amelyben a partnercég, a Meliá csoport már most is jelen van: a spanyol lánchoz, különböző márkanevek alatt, 35 országban több mint 350 hotel tartozik.

Fotó: Meliá Hotels

Az alapítók szerint a Zel hotelek természetközeli élményeket, helyi ízeket és regionális építészeti és dekorációs megoldásokat kínálnak majd.

Emellett hangsúlyos lesz az egészségközpontúság – számos edzési és wellness-lehetőséget is nyújtanak majd. A tervek szerint mindegyik szállodában kialakítanak egy részleget, ahol helyi termelőktől és kézművesektől lehet vásárolni.

AMI MÉG ÉRDEKELHET