Milyen is egy igazán exkluzív vakáció? Mit szólsz egy luxushajókázáshoz Párizsból Champagne-ba?

A Belmond utazási vállalat a vidéki francia pincészetekhez szervez utakat az új folyami hajóján.

A Ruinart pezsgőpincészettel közösen készült Coquelicot a Les Bateaux Belmond elnevezésű flotta legújabb tagja és 2023 májusától áll szolgálatba.

Fotó: Belmond Tours

A többek között a Venice Simplon-Orient-Express luxus-vonatjáratot is üzemeltető Belmond Tours újabb exkluzív ajánlattal bővítette a portfólióját. Jövő év májusától indul útjára a Coquelicot luxushajó, amelyet a Champagne régióba vezető egyhetes privát utakra lehet majd lefoglalni. Az immár héttagú Les Bateaux Belmond flotta kifejezetten a hajózható francia folyókon kínál privát vakációkat.

Fotó: Belmond Tours

Három kétszemélyes kabinjában a Coquelicot legtöbb hat személyt szállít majd. Őket konyha, fedélzeti étkező és tágas szalon várja, a pezsgőbárt pedig minden út előtt a vendégek preferenciájának megfelelően töltik fel.

Fotó: Belmond Tours

A hajó Párizs mellől indulva jut el a Márna folyón Champagne régióba. A program keretében az utasok kóstolóval egybekötött exkluzív látogatáson vesznek részt Franciaország legrégebbi, ma is működő pezsgő készítőjének számító Ruinart pincészetnél. Ezt követően a Ruinart főszakácsa a hajón készít ötfogásos degusztációs menüt.

Az utazás számos eleme személyre szabható, ami nem csoda a 82 ezer eurótól induló tarifa esetén.
AMI MÉG ÉRDEKELHET