Vrei o călătorie cu adevărat specială? Exact asta îți oferă o croazieră de lux la Champagne!

Belmond Tours a anunțat lansarea la apă a unei noi ambarcațiuni: aceasta va avea un bar de șampanie, oferind o croazieră la podgorii din mediul rural francez.

Cea mai nouă ambarcațiune a flotei Les Bateaux Belmond realizată în parteneriat cu crama Ruinart Maison se numește Coquelicot – ea va naviga începând cu luna mai 2023.

Foto: Belmond Tours

Belmond Tours, compania de călătorii de lux a liniei de tren Venice Simplon-Orient-Express a adăugat încă o ofertă unică în portofoliul său. În mai 2023, compania va lansa o ambarcațiune de lux care va duce călătorii în croaziere private de o săptămână în regiunea Champagne din Franța. Numită Coquelicot, noua navă Belmond se va alătura flotei Les Bateaux Belmond, care constă în acest moment în șase nave de croazieră, toate disponibile doar pentru călătorii private pe râurile franceze navigabile.

Foto: Belmond Tours

Noul Coquelicot va găzdui cel mult șase oaspeți în trei cabine duble.

Ambarcațiunea dispune de un salon interior spațios și un bar de șampanie care, înainte de fiecare călătorie, va fi aprovizionat cu o selecție din băuturile preferate ale clienților. Puntea principală are două saloane elegante, o bucătărie deschisă, o zonă de luat masa umbrită cu decorațiuni din ierburi locale și flori sălbatice în ghiveci.

Foto: Belmond Tours

De asemenea, Belmond Tours va colabora cu cea mai veche casă de șampanie din Franța, Ruinart Maison, pentru a oferi oaspeților un tur privat al podgoriei din Taissy, alături de o degustare a legendarelor băuturi ale cramei. Bucătarul lui Ruinart Maison, Valérie Radou, va oferi oaspeților o masă cu cinci feluri. Itinerariile de-a lungul săptămânii pe râul Marna pot fi complet personalizate pentru a reflecta preferințele oaspeților – de la tururi orientate spre artă și istorie până la vizitarea cramelor exclusiviste din zonă. Tarifele pornesc de la 82.000€, incluzând toate mesele de la bord, băuturile, toate excursiile planificate cu un ghid privat și un transfer de la Paris în Champagne.

AMI MÉG ÉRDEKELHET