Ar fi să știm exact la ce să ne aștepăm în avion înainte să achiziționăm biletele? Acum e posibil!

Dacă dorești un loc confortabil în avion, nu uita să consulți site-urile unde poți afla cu ce tip de avion vei călători înainte să-ți cumperi biletul.

Foto: Shutterstock

Toată lumea își dorește să stea confortabil în avion: Seat Guruși Flight Expert sunt două site-uri care te pot ajuta în acest sens.

La fel cum petreci ore întregi alegând cea mai bună și mai frumoasă cazare, ar trebui să petreci ceva mai mult timp cumpărând biletul de avion și rezervându-ți locul. Cea mai avantajoasă funcție a site-urilor Seat Guru și Flight Expert este că poți afla configurația interioară a aeronavei doar cu introducerea a câtorva date, astfel încât să vezi exact unde vrei să stai înainte de a face rezervarea.

​De ce informații ai nevoie?

Foto: Shutterstock

Trebuie doar să introduci numele companiei aeriene, numărul zborului și data călătoriei, apoi dă clic pe "view map" și sistemul îți va arăta interiorul avionului. De asemenea, poți să vezi în ce părți ale cabinei ar trebui să-ți rezervi locul, unde poți încărca telefonul mobil sau unde se înclină scaunul. Chiar dacă nu vreți să plătești în plus pentru a rezerva un loc în avans atunci când cumperi biletul, aceste site-uri pot fi utile, pentru că atunci când faci check-in-ul la aeroport, te pot întreba unde dorești să stai. În timp ce stai la coadă, verifică detaliile zborului tău și fă-ți alegerea, apoi, când ajungi la check-in, întreabă ce locuri din cele care îți plac mai sunt disponibile.

Ce poți afla despre avion? 

Foto: Shutterstock

  • Cât spațiu pentru picioare există în fiecare rând?
  • Unde sunt geamuri și care sunt rândurile care nu dispun de geamuri?
  • Cât de mare este toaleta și câte există în avion?
  • Cât de mare este compartimentul de deasupra capului?
  • Cât de mult se înclină scaunul?
  • Care sunt locurile de lângă aripi care au vedere obstrucționată, dar în schimb au mai mult spațiu în fața scaunului?
  • Unde sunt ieșirile de urgență?
  • Unde sunt prizele pentru a-ți încărca telefonul sau tableta?


AMI MÉG ÉRDEKELHET