Futurisztikus dizájn, klasszikus építészet – BMW a Magyar Állami Operaház színpadán

A BMW i7-es magyarországi piaci bevezetése alkalmából egy különleges fotósorozat készült a budapesti operában az elektromos luxuslimuzinról.

Fotó: BMW

A budapesti Ybl palota márciusban nyitotta meg újra kapuit egy teljeskörű felújítás után, így a színpad és a nézőtér soha nem látott pompában és dimenzióban adott otthont a különleges fotótémának. A BMW kínálatának csúcsán álló i7-es sorozat a több mint 700 négyzetméteres operaházi színpadon valódi rivaldafényben állhatott.

Fotó: BMW

A Magyar Állami Operaház és a BMW Group Magyarország kultúrális együttműködése több mint 7 éve töretlen, számos exkluzív, elegáns és kreatív fotózás, esemény, illetve aktivitás fémjelzi a partnerséget. A tavaly nyári közös imázsfotózás után, az új BMW i7 megjelenése adott alkalmat arra, hogy a BMW márka ismét egy művészeti projektben lehessen főszereplő. Az opera és a BMW partnersége tökéletesen illeszkedik abba a nemzetközi Art&Culture programba, amit a BMW Group több mint 50 éve száznál is több partnerintézménnyel ápol világszerte.

Fotógaléria

Fotó: BMW


Fotó: BMW


Fotó: BMW


Fotó: BMW


Fotó: BMW










AMI MÉG ÉRDEKELHET