Modele BMW sub lumina Portugaliei – a doua ediţie a expoziţiei #BMWPhotoCamp

Expoziţia de fotografie #BMWPhotoCamp poate fi vizitată gratuit în centrul Bucureştiului, la Galeria Galateca. Proiectul aduce în prim plan şase din cei mai buni fotografi de presă auto lucrând cu cele mai noi modele BMW.

Foto: Andrei Toboșaru

#BMWPhotoCamp construieşte o tradiţie valoroasă. Este a treia ediţie a proiectului şi al doilea an în care lucrările se prezintă într-o galerie de artă. În perioada 22-30 septembrie şase din cei mai valoroşi fotografi de presă auto prezintă 30 de lucrări printate în format mare.

Foto: Ramona Copil

Continuând tradiţia unor serii de evenimente de fotografie organizate în ultimii ani de BMW România, #BMWPhotoCamp a ajuns la a treia ediţie şi a marcat o evoluţie importantă – pentru prima oară evenimentul s-a desfăşurat în afara României, în Lisabona. Prin #BMWPhotoCamp, BMW România îşi doreşte să aducă în prim-plan fotografii auto şi munca lor. De multe ori, lucrările acestora aduc un important plus de valoare atât pentru presa auto, cât şi pentru proiectele de comunicare ale industriei. În 2023 au răspuns invitaţiei şase profesionişti care au un istoric bogat de colaborare cu industria şi presa auto: Adrian Cobzaşu, Ramona Copil, Ciprian Mihai, Bogdan Paraschiv, Dragoş Savu şi Andrei Toboşaru.

Foto: Dragoș Savu

Timp de trei zile, echipa a avut la dispoziţie modelel BMW i7, M3 Touring, X3, precum şi coupé-urile BMW Seria 4 şi Seria 2 Gran Coupé. Gama variată de automobile a fost completată de diversitatea generoasă a cadrelor pe care le oferă Lisabona şi împrejurimile: de la zone urbane moderne şi sofisticate, la zone în care natura dezlănţuită impresionează; de la street art-ul din Lisabona la aşezări idilice precum Azenhas do Mar. În Lisabona Podul Ponte 25 de Abril, şi promenada Sant Maria de Belem au fost unele din cadrele urbane cel mai des folosite. Zona de coastă de la Nord de Cascais a oferit multe decoruri exotice, aşa cum este plaja Praia da Adraga.

Foto: Adrian Cobzaşu

Acum, unele din cele mai spectaculoase fotografii ale ediţiei #BMWPhotoCamp 2023 pot fi admirate pentru prima dată în format mare în cadrul expoziţiei găzduite de Galeria Galateca în perioada 22-30 septembrie în centrul Bucureştiului. După o săptămână de prezentare la Galateca, selecţia de fotografii va fi prezentată de-a lungul anului în cadrul mai multor evenimente dar şi într-un program itinerant în reţeaua de dealeri autorizaţi BMW din ţară.

AMI MÉG ÉRDEKELHET