Egyedi BMW 7 limuzin egy exkluzív hotel számára

A BMW egyedi megrendelésekre szakosodott Individual műhelye a fokvárosi Ellerman House luxushotel számára készített exkluzív változatot a hibridhajtású 745Le xDrive szedánból.

Fotó: BMW AG


Luxuskörülmények, kifinomult kortárs műtárgyak és az Atlanti-óceánra néző lélegzetelállító kilátás – mostanáig „csak" ezt kínálta tehetős vendégei számára a fokvárosi Ellerman House butikhotel. Immár azonban a Bantry-öbölben fekvő szállodába való megérkezés is egyedi élményekkel kecsegtet, hiszen a transzfert a művészi módon személyre szabott BMW 745Le xDrive luxuslimuzin végzi. A hibridmeghajtású sofőrautó rendszerteljesítménye 394 LE, de nem ettől különleges – a járművet ugyanis a BMW Individual műhely készítette, Nic Bladen helyi művésszel karöltve.

Fotó: BMW AG

A BMW Individual teljesen egyedi autókat alkot a vevő ötletei és kérései alapján. A dél-afrikai hotel számára készült négykerekű exkluzív külső fényezést és belső bőrkárpitot kapott, a legfontosabb megkülönböztető jegyei azonban a virágmintás dekorációs betétek. Nic Bladen szobrász gipsz, valamint folyékony arany, ezüst vagy platina használatával készült szobraival vált híressé, amelyek részletgazdagon formáznak meg ágakat, leveleket, virágokat. A művész az egyedi BMW esetében is a dél-afrikai flórából merített inspirációt a műszerfalat és az ajtókat díszítő, aranyozott panelekhez. A korábbi munkáival ellentétben itt a minél finomabb és laposabb kétdimenziós megformálás volt a cél, ezért egy botanikushoz hasonlóan gyűjtötte be és szárította meg a megfelelő virágokat és leveleket, nemesfémmel borította be őket, majd a lenyomatokat precíz munkával beépítette a panelekbe.

Foto: BMW AG

Fotógaléria

Fotó: BMW AG









AMI MÉG ÉRDEKELHET