Cel mai luxos mod de a asculta muzică: noua boxă de călătorie de la Louis Vuitton

Compania franceză de lux a lansat boxa portabilă Louis Vuitton Horizon Light Up, o nouă dovadă a abilității casei de modă de a transforma un obiect utilitar într-o operă de artă.


Potrivit lui Louis Vuitton, designul este inspirat din formele genții Toupie, proiectată de directorul artistic al colecțiilor pentru femei, Nicolas Ghesquière. „La fel cum Toupie a devenit un nou punct de reper pentru gențile de seară, boxa Louis Vuitton Horizon Light Up își propune să reinventeze lumea difuzoarelor portabile", a declarat compania.

Foto: Louis Vuitton

Noul Louis Vuitton Horizon Light Up,cu un diametru de 18 centimetri și o înălțime de 14 centimetri, este realizat din oțel inoxidabil și vine îmbrăcat în piele nobilă cu faimosul logo al mărcii. Inelul superior este realizat din sticlă, are 23 de monograme și un inel metalic cu literele Louis Vuitton gravate. Cu o masă proprie de doar 1 kg, difuzorul poate fi folosit atât în interior cât și în exterior, ceea ce îl face să fie difuzorul ideal pentru a fi adus la piscină sau în parc... sau oriunde ne duc călătoriile noastre.

Foto: Louis Vuitton

În partea de sus a difuzorului vine atașată o curea din piele, un element unic, la modă. Difuzorul are conectivitate wireless și sunet de înaltă calitate 360 de grade. Este compatibil cu Apple AirPlay 2 și Qplay și poate fi asociat cu alte difuzoare pentru a amplifica și mai mult sunetul. Folosește un încărcător USB-C iar la o încărcare completă, poate oferi până la 15 ore de funcționare. Boxa este disponibilă pentru 2.890 USD.

Louis Vuitton Horizon Light Up – Video

www.youtube.com

Louis Vuitton Horizon Light Up Speaker | LOUIS VUITTON
AMI MÉG ÉRDEKELHET