Michelin-csillagos ízek a magasban

Tom Kerridge állította össze a British Airways egyik új menüjét.

Fotó: British Airways


Illusztráció: PCA-Stream

Csak mert az Economy osztályon utazol, nem jelenti azt, hogy ne lehetne részed első osztályú kiváltságokban – legalábbis így gondolták a British Airways vezetői, akik merész húzással próbálják visszacsábítani az utasokat.

A brit légitársaság a rövid távú európai járatok Economy osztályain utazók számára új menüket vezetett be, amelyeket nem más, mint Tom Kerridge Michelin-csillagos sztárséf állított össze. A televíziós műsorai révén világszerte népszerű séf elsősorban olyan brit klasszikusokat vett fel az étlapra, mint a marhasültes pite, de néhány nemzetközi étel is bekerült az indulás előtt 12 órával, online rendelhető menübe.

Fotó: British Airways

„Számomra a szezonális alapanyagok teszik egyedivé a brit konyhát. Az étel az élet fontos része, az utazáshoz hasonlóan felelős az érzelmekért és a kellemes emlékekért – mondta Tom Kerridge. – Nagy Britannia jól ismert az itteni húsok kitűnő minőségéért, úgyhogy ennek vissza kellett köszönnie az új menüben is."

A brit konyha egyik nagymestereként is számon tartott Kerridge pubja a Londontól nyugatra, a Temze partján fekvő Marlow-ban üzemel: a The Hand & Flowers az egyetlen angliai pub, amelyik két Michelin-csillagot is begyűjtött.

www.youtube.com

British Airways partners with Tom Kerridge
AMI MÉG ÉRDEKELHET