Din deșertul Atacama până la ghețarii din Newfoundland – călătorie prin America cu avion privat

Prin turul de 17 zile oferit de Safrans du Monde poate fi explorat tot continentul în condiții de lux.

Agenția de turism franceză Safrans du Monde, specializată în itinerarii personalizate, a colaborat cu compania aeriană de lux La Compagnie pentru un nou tur all-inclusive al Americii. Programată între 26 aprilie și 11 mai, călătoria de lux va permite călătorilor să exploreze partea sudică și nordică a continentului la bordul unui avion privat.

Ilustrație: Safrans du Monde

Pe parcursul a 17 zile, călătorii vor face șapte opriri pentru a vizita minuni naturale uluitoare, de la ghețarii din Patagonia până la platformele de sare din deșertul Atacama. De asemenea, vor putea dansa tango în Buenos Aires, explora monumentele religioase impresionante din Peru și vor avea parte de un city break în Boston. Itinerariul cuprinde și Costa Rica și Newfoundland, care nu se găsesc de obicei în tururile tipice cu avioane private.

Foto: Safrans du Monde

Marea călătorie în America începe și se termină la Paris. Aeronava Airbus A321neo este echipată cu doar 76 de locuri, care pot fi transformate în paturi cu saltele premium. Distracția la bord este asigurată de tehnologie infotainment de ultimă oră și Wi-Fi nelimitat, iar partea gastronomică include meniuri franțuzești acompaniate de selecții de vinuri și șampanii realizate de un sommelier.

Foto: Safrans du Monde

Pachetul de bază costă 37.500 dolari de persoană, iar cel premium 52.500 de dolari – acesta include scaun în față, servicii First Class la bord, sejururi la hoteluri de lux (cum ar fi Explora în Atacama sau Four Seasons Resort în Costa Rica) și experiențe exclusiviste concepute pentru grupuri mici.

AMI MÉG ÉRDEKELHET