Nu ți-ar veni să crezi ce lucruri își permit unii oameni să facă în avion!

Există multe obiceiuri enervante care apar în timpul unui zbor și chiar dacă pot să pară mărunte, acestea le pot face cu ușurință viața mizerabilă altora. Iată câteva exemple.

Foto: Shutterstock


Părul dat peste scaun

Este uimitor când persoana care stă în fața ta își aruncă părul lung peste spătar. Puține lucruri sunt mai supărătoare decât să privești un film în timpul zborului printre șuvițe de păr... Este adevărat, de obicei, este suficient să îți exprimi nemulțumirea o singură dată.

Descălțarea în avion

Fotó: Shutterstock

Illusztráció

Nu este politicos să te descalți, cu atât mai puțin să-ți dai jos și șosetele, și să te plimbi desculț în avion. Se pare că nu toată lumea este conștientă de acest lucru în ziua de azi, deoarece există videoclipuri cu oameni care se plimbă până la baie desculți, chiar și la clasa întâi.

Lăcuirea unghiilor

Da, există așa ceva: câteva fotografii cu o femeie care își vopsește unghiile în timp ce se află în avion au apărut recent pe internet. Deoarece cabina avionului este un spațiu închis, cu schimb lent de aer, dacă măcar un pasager decide să folosească lac de unghii, mai devreme sau mai târziu, sute de alte persoane vor simți mirosul distinctiv.

Fumatul

Deși este greu de crezut că oamenii încă mai încearcă acest lucru în zilele noastre, încă există cazuri de acest gen, mai ales în SUA: nu demult un pasager a filmat un bărbat care fuma la bordul unui avion. Fumatul în avioane a fost interzis în anul 2000.

Fotó: Shutterstock

Lovituri de picior

Din nefericire, dacă persoana din spatele tău nu are suficient spațiu pentru picioare, s-ar putea să te trezești în curând cu genunchii lui în spătarul scaunului. Dacă ești adult, probabil că este suficient să îi spui cât de inconfortabil este ceea ce face. Cu toate acestea, dacă este vorba de un pasager mai tânăr care îți lovește spătarul cu piciorul, chiar dacă o face doar pentru a se distra, probabil că situația va fi mai dificilă.

Muzica tare

Muzica tare ar trebui, de asemenea, evitată în avion. Este posibil ca pasagerii să nu fie interesați de gusturile muzicale ale celorlalți, așa că ar trebui să fim atenți la ceilalți.

Foto: Shutterstock

AMI MÉG ÉRDEKELHET