Pachet de călătorie care vă oferă „misiuni” de tip James Bond

Urmăriri cu supermașini sau dezarmarea explozibililor – dacă v-ați imaginat vreodată cum ar fi să deveniți cel mai cunoscut spion din lume, James Bond, Pelorus vrea să vă facă visele să devină realitate.

Foto: Pelorus

Compania britanică de turism Pelorus a dezvăluit o colecție de pachete inspirate de lumea James Bond care promit că vor oferi călătorilor propriile lor aventuri de spionaj. Experiențele sunt adaptate pentru a imita cele mai mari misiuni cinematografice ale agentului 007.

Foto: Pelorus

Colecția oferită de Pelorus include patru „misiuni”. O aventură vă va duce să dezarmați „explozibili” în timp ce călătoriți prin apele înghețate din Groenlanda timp de 12 zile. Prin alta, veți naviga într-o excursie de 10 zile de la Marea Andaman până la Insulele Surin din Thailanda. De asemenea, puteți porni într-o cursă de mare viteză cu supermașini în Highlands din Scoția pentru un weekend prelungit sau vă puteți îndrepta spre Dolomiți și Veneția pentru a savura un martini în stilul lui Bond.

Foto: Pelorus

După ce activitatea de spion este terminată, clienții se vor relaxa într-un confort suprem. Toate experiențele includ cazare de cinci stele, de la apartamente și hotele fastuoase până la un castel privat. Și când va veni timpul mesei, spionii de ocazie vor avea la dispoziție un bucătar personal, care va crea un meniu personalizat pe baza preferințelor clienților.

Foto: Pelorus

Tarifele pentru călătorii variază, în funcție de expediția pe care o alegeți. Tundra înghețată din Groenlanda costă 500.000 de dolari pentru un grup de 12 persoane, în timp ce călătoria către Insulele Surin începe de la 12.000 de dolari de persoană. Pentru conducerea supermașinilor în Scoția, tarifele încep de la 15.000 de dolari pentru două persoane, iar călătoria către Dolomiți și Veneția începe de la 10.000 USD pe noapte.

AMI MÉG ÉRDEKELHET