În jurul lumii în 24 de zile – călătorie de lux cu avion privat de la Four Seasons

Ce ar putea fi mai fabulos decât a vedea lumea la bordul unui avion privat al Four Seasons?


De la debutul din 2015 al programului, Four Seasons a stabilit standardul pentru excursii cu avion privat de lux. Compania a anunțat acum oferta pentru 2023: trei călătorii în care pot participa doar 48 de persoane per călătorie.

Foto: Four Seasons

În 2023, Four Seasons își aduce înapoi cea mai lungă călătorie, „Timeless Encounters” (17 aprilie - 10 mai 2023), care înconjoară lumea în 24 de zile. Călătoria începe în Hawaii și se termină în Anglia, făcând opriri în orașe fabuloase și destinații exotice, pe măsură ce avionul traversează globul. Pasagerii vor dansa hula în Hawaii, vor face snorkeling de-a lungul recifelor și atolurilor din Bora Bora și vor vedea Opera din Sydney înainte de a zbura spre Bali, Indonezia și Chiang Mai, Thailanda pentru a explora cultura și istoria antică. În drum dinspre est la vest, va avea loc o excursie de o zi la Taj Mahal înainte de a opri în Dubai. Călătoria se termină în Europa cu vizite la Florența și Londra.

Foto: Four Seasons

Pachetul intitulat „African Wonders” (între 1-13 august 2023) va duce clienții pentru a admira fauna sălbatică. Călătoria începe în Atena, apoi se îndreaptă spre piramidele din Egipt pentru o excursie de o zi înainte de a zbura la un safari în Serengeti. După vizitarea parcului național va urma o călătorie în Mauritius, pentru a explora recifele de corali. Apoi urmează un popas în Rwanda pentru o expediție în tărâmul gorilelor și o altă excursie de o zi la Cascada Victoria în Zambia, înainte de punctul final al itinerariului: Johannesburg, Africa de Sud.

Foto: Four Seasons

Cei care caută experiențe culturale inedite pot să-și rezerve un loc în călătoria „International Intrigue” (3-23 martie 2023), care se concentrează pe experiențe imersive în fiecare destinație. Călătoria începe în Seattle, apoi se îndreaptă spre Kyoto, Japonia și Hoi An, Vietnam, unde pasagerii avionului de lux pot învăța despre istoria samurailor și pot vizita ruine antice. Călătoria va continua cu popasuri în Maldive, Serengeti și Marrakesh, după care se va îndrepta spre Budapesta și St. Petersburg înainte de a se termina la Paris.

Foto: Four Seasons

Călătoriile inedite ale Four Seasons sunt făcute cu un avion Airbus A321 LR personalizat, care a fost realizat conform feedback-urilor clienților din primele călătorii. Acesta are 48 de locuri, fiecare scaun extensibil fiind îmbrăcat în piele fină italiană. În spatele aeronavei este amenajat un lounge cu restaurant și zonă de bar.

Video despre noul avion

www.youtube.com

Mastery in the Sky Aboard the New Four Seasons Private Jet
AMI MÉG ÉRDEKELHET