Reddit dezvăluie unde le place miliardarilor să călătorească

Pentru ei, un hotel special merită fiecare bănuț.

Foto: Shutterstuck


Daily Maila descoperit un forum Reddit special pentru călătorii bogați, unde fac schimb de opinii cei care pot plăti cu ușurință sume importante pentru o vacanță și un loc de cazare de calitate. Pe forum a venit vorba despre locurile unde călătoresc turiștii bogați, care, se pare, preferă hotelurile puțin cunoscute și ascunse.

Hotelul care a primit cele mai multe aprecieri a fost The Bodrum Edition, unde oaspeții se pot bucura de liniștea unor vile private cu o piscină spectaculoasă. Hotelul de lux din Turcia oferă o serie de servicii de spa și un restaurant excelent.

Foto: The Bodrum Edition

The Bodrum Edition, Turcia


"Servicii uimitoare. Fratele meu s-a udat puțin pe plajă din cauza ploii, moment în care managerul de plajă al hotelului s-a grăbit să traverseze plaja de nisip cu un cuplu de angajați care țineau umbrele și ne-a însoțit direct la lift. După aceea, a fost așezat la cea mai bună masă din restaurant și, cu mari scuze, i s-a plătit întreaga contravaloare a cinei", a scris un oaspete.

Foto: NIHI Sumba

NIHI Sumba, Indonezia


Mulți oameni au votat și pentru Six Senses Yao Noi, ascuns în mijlocul junglei thailandeze, unde se poate plăti pentru servicii de înfrumusețare, dar și pentru yoga, masaj și diverse tratamente. De asemenea, a fost menționat și NIHI Sumba din Indonezia, unde natura virgină și priveliștea cailor sălbatici reprezintă principalul punct de atracție.

Foto: Montage Healdsburg

Montage Healdsburg, SUA

Pe insula Lanai din Hawaii se află Sensei at Lana’i (Four Seasons), pe care un comentator l-a descris ca fiind "echilibrul perfect între aventură și relaxare", și care oferă caracteristici speciale în spa-ul său, cum ar fi o "baie în pădurea tropicală" și un jacuzzi japonez. America de Nord a fost menționată cu o locație din California, vilele luxoase de la Montage Healdsburg, printre podgorii, unde oaspeții bogați pot plăti, pe lângă serviciile de spa și gastronomice obișnuite, și pentru un tur de observare a stelelor.

AMI MÉG ÉRDEKELHET