Cea mai lungă potecă suspendată din lume se găsește în Elveția

Poteca suspendată Senda dil Dragun se întinde pe o lungime de 1,5 kilometri printre copaci.

Există o mulțime de modalități de a vă bucura de frumusețea naturală a Elveției, de la schi la plimbări pitorești cu trenul până la drumeții epice și multe altele. Acum, această listă a devenit puțin mai lungă, datorită deschiderii Senda dil Dragun, cea mai lungă potecă suspendată din lume.

Foto: flimslaax.com

Cu o lungime de 1,5 kilometri, Senda dil Dragun (Calea Dragonului) face legătura între satele Laax Murschetg și Laax Dorf din sud-estul Elveției. De-a lungul potecii, care se ridică deasupra pădurii, vizitatorii sunt întâmpinați de experiențe inedite, spre exemplu pot admira copacii de la înălțime. Poteca include patru platforme cu bănci și afișaje informative care descriu flora și fauna din pădure. Dacă senzația de plimbare prin coronamentul pădurii nu este suficientă, vizitatorii mai tineri pot obține o doză în plus de adrenalină pe un topogan spiralat, care este încorporat în Turnul Murschetg.

Foto: flimslaax.com

De asemena, începând cu 11 octombrie 2021, vizitatorii își vor putea completa vizita la Senda dil Dragun cu o experiență digitală. Folosind o tabletă închiriată, vor putea intra în lumea realității augmentate (AR) în cinci zone desemnate de-a lungul potecii și vor putea accesa informații despre fauna și vegetația din regiune, despre geologia, agricultura și așezările umane.

Foto: flimslaax.com

Deși poteca poate părea o activitate pentru vreme caldă, administratorii au deja planuri să transforme Senda dil Dragun într-o țară a minunilor de iarnă în acest sezon de vacanță. De asemenea, vizitatorii se pot aștepta să apară de-a lungul drumului muzică, povestiri și personaje pentru copii.

Regiunea Flims Laax găzduiește, de asemenea, cel mai mare parc de zăpadă al continentului, așa că există o mulțime de alte oportunități de aventură înainte sau după vizitarea potecii Senda dil Dragun.

Senda dil Dragun - video

www.youtube.com

The world's longest treetop walkway

Galerie foto

AMI MÉG ÉRDEKELHET