Cel mai mic restaurant din lume conceput pentru cererile în căsătorie

Nu există un loc mai romantic...

Aproape că există un concurs în lumea rețelelor de socializare pentru cea mai frumoasă și mai romantică cerere în căsătorie, ceea ce poate pune o povară destul de mare pe umerii bărbaților, de parcă nu ar avea destule emoții de la cererea în sine. Pe Instagram, toată lumea defilează pe insule îndepărtate, deși cel mai romantic loc este mult mai aproape decât am putea crede.

Putem să mergem chiar și cu mașina pentru ca cineva să poată oferi o privelişte cu adevărat frumoasă alesei vieţii sale. Iar punctul final este una dintre bijuteriile Austriei și orașul natal al lui Mozart: Salzburg. Orașul renumit pentru tânărul compozitor, ciocolata alpină și micile clădiri minunate găzduiește cel mai mic restaurant din lume, cu o capacitate pentru doar două persoane.

Restaurantul se găsește într-o cameră din turnul castelului Schloss Mönchstein, unde în trecut fetele își așteptau prințul care să le scape de dragonul rău sau de părinții tiranici. În prezent clădirea funcționează ca hotel, așa că cina romantică poate fi transformată cu ușurință și într-un weekend romantic, în care vă puteți plimba prin locurile extrem de frumoase ale orașului austriac.

Foto: Schloss Mönchstein

Povestea însă nu se termină aici: restaurantul are un personal special care va avea grijă numai de dorințele voastre, fie că este vorba de o sticlă de șampanie sau de un fel special de mâncare. Serviciul regal este completat de o panoramă regală, deoarece din restaurant puteți vedea direct munții înzăpeziți iarna și toate obiectivele turistice din Salzburg.

AMI MÉG ÉRDEKELHET