Care sunt cele mai interesante boutique hoteluri din lume în 2022?

Hotelurile de tip boutique nu se caracterizează niciodată ca locuri de cazare uriașe cu 100 de camere, ci mai degrabă sunt locuri mai mici în care se acordă o atenție deosebită fiecărui client, precum și interiorului stilat și soluțiilor individuale.

În numeroase boutique hoteluri vom găsi servicii personalizate, programe, facilități care îi fac pe turiști să simtă că primesc mult mai mult decât un pat confortabil și un mic dejun delicios pe terasă. Să vedem care sunt cele mai cool boutique hoteluri din lume!

Mahali Mzuri – Kenya

Foto: Mahali Mzuri

Acest loc de cazare a câștigat anul trecut primul loc la World's Best Awards al revistei Travel + Leisure. Hotelul este situat în rezervația naturală Olare Motorogi, putem alege dintre 12 bungalouri ca parte a vacanței de vis în Kenya, dar există și servicii wellness și, desigur, piscină.

Foto: Mahali Mzuri

În limba swahili Mahali Mzuri înseamnă un loc minunat, și acest lucru nu este o coincidență, deoarece bungalourile sunt construite într-o locație fantastică, pe un deal de unde putem vedea valea în care animale sălbatice se plimbă de-a lungul râului. Safari-ul are loc practic nonstop în fața terasei noastre și putem savura totul în deplin confort, în condiții de lux.

Nobu Ryokan Malibu – Statele Unite

Foto: Nobu Ryokan Malibu

Proprietarul hotelului din California este același chéf Nobu Matsuhisa care este, de asemenea, omonimul și proprietarul lanțului de restaurante. Hotelurile Nobu din întreaga lume oferă aceeași experiență tipică japoneză - care este mult mai mult decât relaxare într-un hotel aflat într-o locație frumoasă.

Foto: Nobu Ryokan Malibu

Toate cele 16 camere ale hotelului de pe malul oceanului emană o liniște zen: fiecare cameră are o cadă din lemn, un luminator, un șemineu și o terasă. Mâncarea din hotel este gătită, desigur, de bucătarii lui Nobu, iar oaspeții pot face plajă la Carbon Beach din Malibu sau se pot relaxa la centrul spa al hotelului.

The Roundtree, Amagansett – Statele Unite

Foto: The Roundtree

Oricine iubește agitația din New York, dar vrea să se retragă pe o insulă a liniștii, nu prea departe de Big Apple, o face mai ales pe Long Island sau East Hampton - în acesta din urmă este situat boutique hotelul The Roundtree, unde putem închiria mici conace (cottage), chiar și camere de hotel sau apartamente.

Foto: The Roundtree

Biciclete și echipamente de plajă sunt, de asemenea, disponibile pentru închiriere la casele de vacanță renovate luxos și funcțional. Oaspeții celor 15 locuri elegante de cazare pot participa și la cursuri de gătit, degustări de vinuri și spectacole de artă.

Gibb's Farm – Tanzania

Foto: Gibb's Farm

Poate fi o fermă din Tanzania o cazare de lux? Desigur! Construită în 1929, casa rurală și ferma din jur au fost renovate și înconjurate cu o grădină uimitor de bogată și densă. Hotelul Gibb's Farm încă funcționează ca o fermă, putem mângâia animalele și se gătește pentru noi din ingredientele organice cultivate acolo, dar dacă dorim și lux, ne putem scălda în piscina cu apa cristalină.

Foto: Gibb's Farm

Casa este situată pe versanții craterului Ngorongoro, așa că putem vedea animalele trecând prin Ngorongoro. Oaspeții iubitori de natură vor găsi 17 locuri de cazare atent proiectate, 2 case complete și o grădină imensă cu ierburi, trandafiri, cactuși și legume.

Casa Chameleon – Costa Rica

Foto: Casa Chameleon

Acest paradis destinat exclusiv adulților are 10 vile, toate cu vedere la popularele plaje pentru surferi din Mal País și Santa Teresa. În Casa Chameleon construit la marginea junglei putem solicita servicii de masaj, spa, cursuri de fitness și mâncare rafinată din Costa Rica, bineînțeles și all inclusive. Cazare perfectă pentru cei care caută o vacanță activă!

AMI MÉG ÉRDEKELHET