Ai petrece câteva zile în celebra casă din filmul „The Holiday”? În curând acest lucru va fi posibil!

În statul american Georgia a fost construită o replică fidelă a căsuței din comedia romantică.

O comedie romantică în căldura căminului este întotdeauna un plan bun împotriva frigului din afară. Așa s-au gândit și cei de la compania State & Season, dar au ridicat experiența la un alt nivel: oaspeții vor putea să petreacă noaptea într-o clădire care e copia fidelă a căsuței din populara comedie romantică „The Holiday”.

Filmul „The Holiday” din 2006, cu Cameron Diaz, Kate Winslet, Jack Black și Jude Law în rolurile principale este încă foarte popular, mai ales pe vremea sărbătorilor de iarnă. În comedia romantică se află în centrul atenției și căsuța numită Rosehill Cottage din mediul rural britanic.

Compania State and Season din Atlanta a construit o copie fidelă a căsuței – numită Holiday Cottage, aceasta va fi disponibilă pentru închiriere.

Cabana nu va fi gata de vizită până în toamna anului 2023, dar rezervările pot fi făcute începând cu 1 decembrie 2022. Clădirea cu trei dormitoare va avea un preț de bază de 290 USD pe noapte. În interior regăsim toate elementele căsuței din film, de la șemineu până la obiectele decorative tipic britanice.

Casa de basm din film nu există de fapt în realitate. În timp ce designul iconic a fost inspirat de Honeysuckle Cottage din Holmbury Saint Mary, Anglia, fermecătorul interior al casei a fost filmat într-un studio din Los Angeles, iar exteriorul a fost construit pe un câmp. De altfel, zona orașului Atlanta este foarte populară în rândul realizatorilor de filme americane tipice de Crăciun, a căror acțiune de obicei este plasată într-un orășel idilic. Astfel locuitorii din Dahlonega, Blue Ridge sau Helen pot să-și recunoască casele și străzile destul de des pe ecrane.

AMI MÉG ÉRDEKELHET