Cum arată clubul exclusivist al lui Justin Timberlake? Haideți să vedem!

Actorul/cântăreț a deschis în Nashville un frumos club art deco, cu trei etaje.

Foto: Facebook

Justin Timberlake a deschis un loc de distracție unde putem să mâncăm, să bem și să ne distrăm, totul într-un mediu care ne aduce în America anilor 1930.

Nashville a fost întotdeauna popular printre cei cărora le place să se distreze în cluburi cu muzică live. Iar exact acesta este scopul proprietarilor The Twelve Thirty Clubedig – crearea unui club de noapte de elită în care clienții să își petreacă întreaga seară. Ei se pot bucura de cina lor de lux într-un singur loc în timp ce ascultă concerte ale vedetelor sau se uită la spectacole de teatru.

Foto: Instagram

Clubul de pe Upper Broadway și-a deschis porțile în aprilie cu un bar la parter (The Honky Tonk), fiind apoi construit și extins încontinuu, realizând pe cele două niveluri superioare o sală de concerte, precum și un restaurant spațios, unde există chiar și separeuri.

Foto: Facebook

După bar, în vară s-a deschis un cocktail-lounge cu o capacitate de 50 de persoane, accesibil numai membrilor clubului, iar acum a fost finalizat etajul doi, unde Super Clubul de 400 de locuri așteaptă oaspeții, împreună cu barul exclusivist de pe acoperiș.

Foto: Instagram

Catifea și candelabre de cristal îi așteaptă pe cei care vor să petreacă într-un club de elită. Pe lângă designul interior, și meniul gourmet și gama de băuturi arată că Justin Timberlake se gândește la un club de elită cu clientelă fixă în care puțini pot ajunge. Interiorul este conceput prin combinarea stilului art deco strălucitor al secolului al XIX-lea cu liniile moderne, unde pe lângă design, și funcționalitatea joacă un rol important.

Foto: Instagram

„Nashville nu se poate compara cu nimic. The Twelve Thirty Club celebrează oameni diferiți și culturi care fac atât de special acest oraș – a spus la deschidere Timberlake. – Orașul are un stil distinctiv și o energie sofisticată, inconfundabilă, bazată pe muzică. Dorim să devenim un club definitoriu pentru Upper Broadway, să arătăm ce potențial se ascunde în acest cartier."

AMI MÉG ÉRDEKELHET