5 companii aeriene care ne ajută să călătorim cu animalul nostru de companie

Următoarele companii au grijă ca noi și animalul nostru de companie să avem o călătorie confortabilă.

Foto: Pixabay

Călătoria cu micii noștri favoriți necesită foarte multă organizare. Pe lângă carnetul de vaccinare, pașaportul și achiziția biletelor, trebuie să fim atenți și la faptul că regulile sunt diferite pentru fiecare companie aeriană. Nu este deci simplu să zburăm cu un câine sau o pisică, dar există companii cu care poate fi mai ușor să facem asta.

QANTAS AIRWAYS

Compania aeriană națională a Australiei ne permite să luăm micul nostru animal de companie la bord. Putem să-i facem check-in online și avem la dispoziție un ghid de călătorie, dar, în plus, trebuie să aducem și dovada că animalul nostru de companie va avea parte de susținere emoțională. Iar în aeroporturile din Australia există peste tot mai multe zone pentru câini/pisici, unde putem aștepta în liniște plecarea.

Foto: Unsplash

VIRGIN ATLANTIC AIRWAYS

La compania aeriană britanică a lui Richard Branson, check-in-ul online este disponibil pentru toți călătorii, în aeroporturi există zone în care sunt acceptate animalele de companie și, desigur, ele pot veni cu noi la bordul aeronavelor Virgin.

KLM

Compania aeriană olandeză nu doar că ne permite să luăm micul nostru animal favorit la bord (poate călători oricum și în spațiul destinat bagajelor), dar oferă și o varietate de servicii animalelor și proprietarilor acestora: pun la dispoziție ghiduri de călătorie, putem să facem check-in online și pentru animale, iar în terminalul țării de destinație există un loc unde putem aștepta cu animalele și unde ne putem liniști și hrăni cățelul sau pisica.

Foto: Shutterstock

AIR CANADA

Air Canada este, de asemenea, o companie aeriană prietenoasă cu animalele de companie, care dorește să faciliteze călătoria cu acestea. Și pe aeroporturile canadiene se poate face check-in online și există mai multe locuri „animal relief”, adică prietenoase pentru animale, unde putem sta într-o atmosferă liniștită alături de animalul nostru de companie. Desigur, micii favoriți cu blană pot fi aduși la bord.

ANA AIRLINES

Compania japoneză ANA Airlines reduce stresul călătoriei noastre - iar totul este la timp, conform programului. La fel ca și alte companii aeriene care acceptă animale de companie, ANA dorește să fie pe placul călătorilor cu animale oferind mai multe servicii. Check-in online, locuri de relaxare și plimbare ne așteaptă pe aeroporturile japoneze și, desigur, toate animalele de companie sunt binevenite la bord.

AMI MÉG ÉRDEKELHET