Nimeni nu se aștepta la asta - concept shooting brake de la BMW!

Automobilul BMW Touring Coupé este un studiu unicat, construit manual, care combină construcția tradițională a caroseriei cu tehnologia modernă.

Foto: BMW

BMW Design a reimaginat modelul Z4, oferind automobilului un design de tip shooting brake (adică break sport cu două uși). Premiera mondială de la Concorso d'Eleganza Villa d'Este 2023 plasează automobilul într-un context istoric. Înconjurat de modele clasice din istoria auto, care de decenii aduc bucurie deopotrivă proprietarilor şi privitorilor, această maşină unică a fost prezentată la Cernobbio (Italia) ca un tribut adus fascinaţiei atemporale pentru automobil.

Foto: BMW

Proporţiile şi numele noului BMW Touring Coupé amintesc de BMW 328 Touring Coupé care în 1940 a câştigat cursa de anduranţă Mille Miglia. Funcţionalitatea conceptului shooting brake este o conexiune cu variantele de model BMW Seria 2 de la începutul anilor 1970, care prezentau "Touring" în numele lor pentru a le deosebi de sedan. BMW Touring Coupé este propulsat de motorul emblematic al mărcii, cel cu şase cilindri dispuşi în linie.

Foto: BMW

Culoarea de exterior Sparkling Lario a fost creată special pentru acest concept. Cu cristale încorporate de sticlă albastră, nuanţele sale gri-maro realizează o impresie unică de profunzime. Efectul este completat de accente bronz-argintii şi grila cu bare longitudinale. Jantele exclusive din aliaj uşor, care măsoară 20 de inci pe puntea faţă şi 21 de inci pe puntea spate, oferă o continuare firească a acestor accente de culoare în designul radial cu 20 de spiţe.

Foto: BMW

Opţiunea bicoloră exclusivă de la atelierul italian de piele Poltrona Frau împarte interiorul pe orizontală în două segmente coloristice distincte: în secţiunea superioară, un ton maro închis ajută la concentrare în timpul condusului; în partea inferioară, o suprafaţă maro deschis aduce confort şi căldură în interior.

Foto: BMW

Manopera de înaltă calitate şi atenţia la detalii caracterizează, de asemenea, bagajele concepute exclusiv pentru această mașină de către atelierul de piele Schedoni din Modena, unul cu o tradiţie îndelungată. Setul personalizat constă din două genţi mari şi una mică pentru weekend, plus o geantă pentru haine, toate fiind perfect armonizate cu automobilul.


AMI MÉG ÉRDEKELHET