Furgonete gata de aventură – două concepte Nissan Caravan

Gama Nissan pentru Salonul Auto de la Tokyo din acest an (14-16 ianuarie) include două concepte ale furgonetei Caravan pentru cei care vor să se bucure de aer liber.

Foto: Nissan

După studiul prezentat acum un an, marca japoneză a revenit cu noi concepte destinate pentru aventurieri și nomazii digitali.

Foto: Nissan

Nissan Caravan Mountain Base


Conceptul Caravan Mountain Base este pregătit pentru aventură. Vine echipat cu pneuri de teren, iar partea din față a caroseriei este neagră, cu un aspect aspru. Farurile sunt protejate, pe pavilion găsim o bară luminoasă LED, iar părțile laterale ale exteriorului sunt îmbrăcate într-un material care imită lemnul.

Foto: Nissan

Nissan Caravan Mountain Base


Pentru a susține o expediție în aer liber, mașina este prevăzută cu un panou solar care poate fi deschis pe acoperiș. De asemenea, mai multe panouri au fost montate pe geamurile laterale. În interior, podeaua și pereții sunt acoperite cu lambriuri din lemn. Pe o parte a interiorului găsim o masă de lucru, iar pe cealaltă o bancă.

Foto: Nissan

Nissan Caravan Myroom


Conceptul Nissan Caravan Myroom merge pe o direcție ușor diferită, oferind o cabină foarte confortabilă. Exteriorul are un finisaj subtil care înfățișează munții, iar în partea inferioară a caroseriei a fost amplasat același material dur ca la conceptul Mountain Base.

Foto: Nissan

Nissan Caravan Myroom


Interiorul atrage cea mai mare parte a atenției. Există o saltea depozitabilă pe podea și o canapea lângă peretele dinspre șofer. De asemenea, proiectanții au găsit loc pentru suport de cărți, masă și dulapuri pentru depozitare. Lambriurile din lemn de culoare gri deschis și ferestrele contribuie la luminozitatea cabinei.

AMI MÉG ÉRDEKELHET