Camping complet într-un singur vehicul? Alpha Motors a arătat că e posibil!

Rulotă, cort de acoperiș și o iurtă – conceptul CAMP de la Alpha Motors e un mini camping pe roți.

Start-up-ul californianAlpha Motor a dezvăluit un nou concept de camping. Numit CAMP, acesta a fost împerecheat cu Rex, modelul off-road al companiei specializată în construcția mașinilor electrice premium. Configurația ingenioasă include o rulotă, multe alte posibilități de cazare, dar și toate echipamentele de care am putea avea nevoie pentru a ne bucura în confort de experiențele outdoor..

Foto: Alpha Motor

Conceptul CAMP se bazează pe o versiune modificată a mașinii de teren Alpha Motors Rex – aceasta a primit uși tubulare, lumini mai performante și anvelope off-road BF Goodrich Mud. Cea mai importantă modificare a vehiculului este însă în spate, deoarece mașina a fost transformată într-un pick-up. Propulsia cu tracțiune integrală a rămas aceeași, fiind compusă din două motoare electrice și având o autonomie maximă de 440 km.

Foto: Alpha Motor

De asemenea, modelul off-road a primit o rulotă compactă, concepută pentru a se potrivi cu SUV-ul. Aceasta dispune de suficient spațiu pentru o saltea mare care poate fi transformată într-un lounge. În exterior, găsim o chicinetă încorporată, echipată cu toate elementele de bază pentru bucătăria de camping.

Foto: Alpha Motor

Rulota este destul de versatilă, dar conceptul CAMP include mult mai mult.

Printre accesoriile disponibile se numără un cort de acoperiș, un set de grătar, o masă de picnic pliabilă cu scaune, dar chiar și o chitară pentru cântatul în jurul focului. Cel mai interesant accesoriu, fără îndoială, este o iurtă, care se potrivește cu cortul de acoperiș. Structura portabilă are pereți detașabili și include un pat dublu. Din păcate, Alpha Motors nu pare să plănuiască să producă în serie configurația CAMP, aceasta va rămâne în faza de studiu.

VIDEO – Alpha Motor CAMP

www.youtube.com

ALPHA CAMP (Collaborative Adventure Mobility Platform) WORLD PREMIERE (4K)
AMI MÉG ÉRDEKELHET