Condé Nast Traveler a clasat Brașovul printre cele mai bune 10 orașe europene ieftine

Brașov a ajuns în topul celor mai bune orașe europene ieftine recomandate pentru city break de una dintre renumitele reviste de turism la nivel mondial, Condé Nast Traveler.

Foto: Pixabay

În scurta prezentare scrie că Brașovul poate fi o alternativă mai ieftină decât Bucureștiul (deși față de prețurile vest-europene, raportul preț-valoare din capitală este și el extrem de favorabil). Se mai menționează că orașul este înconjurat de lanțul muntos al Carpaților, iar pe Muntele Tâmpa se pot face excursii chiar și cu telecabina, pentru 20 de lei (4 euro). De asemenea, a fost considerat avantajos faptul că se oferă gratuit tururi ale orașului celor interesați.

Foto: Unsplash

În afară de Brașov, Condé Nast Traveler a ales Atena, Lisabona, Klagenfurt (Austria), Kaunas (Lituania), Riga (Letonia), Berat (Albania), Izmir (Turcia), Sofia și Tbilisi pe lista celor mai ieftine orașe europene, unde merită planificat un city break în 2023. Kiev nu a fost luat în considerare deoarece orașul este afectat tragic de război și încă mai trebuie să așteptăm până când să-l putem vizita în siguranță.

AMI MÉG ÉRDEKELHET