Royal Caribbean trimite din nou la drum una din navele sale de vis

Una dintre cele mai cunoscute companii maritime de lux, Royal Caribbean, își reia croazierele după un an de pauză, pornind imediat la drum cu o navă proaspăt construită.


Începută în 2019 și finalizată în urmă cu câteva luni, potrivit planurilor Odyssey of the Seas va porni din Israel în luna mai. Deși Odyssey este mai mică decât Symphony of the Seas - în prezent cel mai mare vas de croazieră din lume, deținut tot de Royal Caribbean, nu este deloc o navă modestă: cu cele 169.300 tone ale sale, este al 13-lea cel mai mare vapor din lume.

Foto: Royal Caribbean

După planurile inițiale, Odyssey ar fi trebuit să pornească din portul italian Civitavecchia, dar situația epidemică de acolo n-a făcut posibil acest lucru, astfel a fost ales statul Israel, în care populația vaccinată este extrem de numeroasă. Niciodată n-a plecat dintr-un port israelian o navă atât de mare. De altfel, doar persoanele deja vaccinate au putut rezerva bilete pentru drum – vaccinul fiind obligatoriu și pentru membrii echipajului.

La acest mega-vapor nu s-a economisit nimic: are nenumărate zone cu piscine și parcuri acvatice pentru copii, un simulator de parașutism și surfing, mașinuțe bușitoare și multe alte elemente și jocuri distractive. Va fi și turn de observație din sticlă, numit Quantum class, de unde pasagerii pot admira panorama de 360 grade și marea nesfârșită de la o înălțime de peste 300 metri.

Video specactulos despre Odyssey of the Seas

www.youtube.com

Discover the New Odyssey of the Seas | Arriving 2021
AMI MÉG ÉRDEKELHET