O nouă croazieră fluvială epică vizitează 14 țări și 7 râuri

Iată o călătorie unică în viață: o croazieră de 46 de nopți pe râu, care trece prin destinații europene de vis, inclusiv Paris, Budapesta și Amsterdam.


Programul „Seven River Journey Through Europe" al AmaWaterways va fi inaugurat pe 1 iunie 2023, cu prețuri începând de la 25.999 dolari per pasager. Călătoria include mese, băuturi, excursii la țărm dar nu şi taxele portuare. Itinerariul străbate șapte râuri și vizitează 17 situri ale Patrimoniului Mondial UNESCO din 14 țări diferite. Cei 144 de oaspeți vor călători cu patru nave de lux, cu promisiunea de transferuri fără probleme în timp ce explorează râurile Dunărea, Sena, Saône, Rhône, Rhine, Moselle și Main. Printre avantajele care îi așteaptă pe pasageri se numără o flotă de biciclete gratuite care pot fi împrumutate în port.

Foto: AmaWaterways

Cu 46 de nopți, aceasta este cea mai lungă și mai ambițioasă călătorie oferită de AmaWaterways cu o navă de croazieră. Compania este specializată în croaziere fluviale, mai ales în Europa, dar și în Asia și Africa. Excursiile au ca prioritate wellness-ului și includ opțiuni de drumeții și ciclism, precum și centre de yoga și fitness la bord.

AMI MÉG ÉRDEKELHET