O croazieră în jurul lumii, care vizitează 31 de țări în 121 de zile

Compania MSC Cruises a lansat o nouă crozieră pentru 2024, care va ajunge în mai mult de 30 de țări din Europa, Africa, America de Sud.

Noua croazieră a MSC Cruises, care va pleca din Europa în ianuarie 2024, va vizita 52 de destinații din 31 de țări într-un tur de 121 de zile. Îmbarcarea pe bordul navei MSC Poesia se va face la Civitavecchia (de lângă Roma), Genoa, Marsilia și Barcelona.

Croaziera se va opri la numeroase locații și metropole binecunoscute, inclusiv Luxor (Egipt), Petra (Iordania), Jeddah (Arabia Saudită), precum și în Cape Town, Rio de Janeiro sau New York. Din SUA, nava MSC Poesia se va îndrepta spre nord și se va opri în Canada înainte de a pleca spre Groenlanda și Reykjavik, Islanda.

www.youtube.com

MSC World Cruise 2024 on board MSC Poesia

MSC Poesia poate găzdui 3.000 de pasageri, care pot alege dintre cabine și suite cu balcoane și vedere la ocean. Nava oferă și caracteristici de lux, precum o cascadă interioară sau o grădină „zen”. Pentru cei care doresc să se relaxeze după o lungă zi de explorat orașe și situri istorice, nava oferă un centru de wellness cu o cameră cu aburi și saună, precum și mai multe restaurante și baruri. MSC Poesia are, de asemenea, teren de baschet, teren de tenis și sală de antrenament, precum și o zonă de minigolf, trei piscine și un ecran de film gigant.

AMI MÉG ÉRDEKELHET