O linie de croazieră apelează la nomazii digitali oferind Wi-Fi rapid și fiabil

De ce să lucrați de acasă sau de la un hotel când puteți lucra de pe un luxos vas de croazieră, care navighează de-a lungul unora dintre cele mai frumoase peisaje din lume?

Hurtigruten, cea mai mare companie de croazieră de expediție, lansează o alternativă la locul de muncă de acasă, unde vă puteți bucura de natură și aventuri pentru o parte a zilei și apoi să vă bazați pe Wi-Fi de mare viteză atunci când trebuie să lucrați.

Foto: Hurtigruten Expeditions

Compania norvegiană Hurtigruten va oferi șase itinerarii nord-americane, susținând că sunt perfecte pentru croaziere de lucru, datorită Wi-Fi-ului lor rapid și fiabil, chiar și când ambarcațiunea se află pe mare. „Dacă programul dvs. este destul de flexibil, puteți lucra în cabina dvs. sau în oricare dintre zonele deschise de la bordul navei atunci când aveți nevoie", a declarat Storm Tussey-Haverly, președintele interimar al companiei de croazieră. „Dar pentru pauzele prelungite, puteți explora parcuri naționale precum Redwood, Acadia sau să supravegheați urșii în Parcul Național Katmai."

Foto: Hurtigruten Expeditions

O călătorie de opt zile în luna mai din 2022 este programată pentru a duce călătorii de-a lungul coastei Pacificului de la San Diego la Vancouver la bordul unei nave cu propulsie hibridă, cu infinity pool, saună, pistă de alergare în aer liber dar și birouri în interiorul cabinelor. Preferați Coasta de Est? Un itinerariu de opt zile la un preț de puțin peste 2.800 de dolari îi va duce pe călători de la Boston la Halifax prin Cape Cod National Seashore în septembrie 2022. Aveți ceva mai mult timp pentru o călătorie? Una de 18 zile programată pentru 22 iulie îi va duce pe pasagerii din orașul Nome, Alaska prin fiorduri până la Vancouver - o călătorie cu fundaluri naturale perfecte pentru video call, care îi vor face pe colegi extrem de geloși.

AMI MÉG ÉRDEKELHET