7 continente, 150 de destinații, 274 zile – croaziera supremă de la Royal Caribbean

Royal Caribbean International a anunțat Ultimate World Cruise, care va duce pasagerii pe toate cele șapte continente într-un interval de 274 de zile.

În cea mai extinsă croazieră din lume până în prezent, pasagerii se pot aștepta să ajungă la 150 de destinații din 65 de țări la bordul navei companiei Serenade of the Seas. Călătorii vor avea șansa de a vedea 11 mari minuni ale lumii, de la Taj Mahal până la vârfurile maiestuoase ale Macchu Pichu. Experiența captivantă va începe în Miami pe 10 decembrie 2023 și se va finaliza tot acolo pe 10 septembrie 2024.

Royal Caribbean traversează mările de peste 50 de ani, creând itinerarii populare către mai mult de 270 de destinații din 72 de țări de pe șase continente. Acest nou itinerariu global va include o vizită pe un continent suplimentar – Antarctica – și alte 57 de destinații care sunt atât noi pentru linia de croazieră, cât și exclusive pentru acest itinerar; acestea includ Casablanca, Maroc, Qaqortoq, Groenlanda și Shimizu, Japonia.

Foto: Getty Images

Între timp, participanții vor vizita, de asemenea, locuri de top, cum ar fi Marea Mediterană și Caraibe, și se vor bucura de opriri în orașe de la Roma la Rio de Janeiro și Tokyo. Se vor apropia de minunile naturale precum fiordurile Norvegiei, plajele Polineziei Franceze și Marea Barieră de Corali. Vizitele la țărm la Marea Piramidă din Giza, orașul antic Petra, Marele Zid Chinezesc și Templul lui Artemis, printre alte situri notabile, le vor oferi călătorilor oportunitatea de a explora culturi distincte și de a admira priveliști iconice.

„Aceasta este croaziera mondială a croazierelor mondiale", spune Michael Bayley, președinte și CEO al Royal Caribbean International într-un comunicat de presă. „Acum, mai mult ca niciodată, oamenii s-au hotărât să călătorească prin lume și să recupereze timpul pierdut. Royal Caribbean face din asta o realitate prin vacanța supremă care îi întâmpină pe cei care caută aventură și explorare să guste, să danseze și să viseze cu noi în întreaga lume."

Compania de croazieră plănuiește, de asemenea, servicii excepționale de la început până la sfârșit pentru această aventură. Oaspeții vor avea la dispoziție bilete de avion la clasa business, transport terestru premium și cazare la hotel de cinci stele înainte de a naviga. Odată ajunși la bordul navei cu 13 etaje, oaspeții vor călători în cabine confortabile, care variază de la încăperi fără ferestre până la camere cu balcoane și apartamente mai mari. Toate au room service nonstop, pachet de băuturi de lux, Wi-Fi și serviciu de spălătorie.

Pe bord există o mulțime de lucruri care să țină pasagerii ocupați timp de aproape un an, inclusiv o varietate de opțiuni de luat masa, mini-golf, un perete de alpinism, o piscină și solar, un centru spa și de fitness, locuri de divertisment live și un bar cu acoperiș din sticlă.

Dacă petrecerea a nouă luni pe apă sună atrăgător, rezervările pentru Croaziera Mondială Ultimate 2023 a Royal Caribbean sunt acum disponibile; tarifele încep de la 124.161 USD de persoană (pentru o cabină interioară, fără fereastră).

AMI MÉG ÉRDEKELHET