Croaziere în Antarctica de la National Geographic – o doză de lux adăugată expediției

Începând din luna noiembrie, se poate naviga pe Resolution, care a fost concepută atât pentru expedițiile polare, cât și pentru confortul călătorilor.

Prin publicațiile sale, canalele de televiziune și evenimentele de marcă, National Geographic a ajutat mult timp să conecteze căutătorii de aventuri cu comorile ascunse ale celor șapte continente. Acum, în colaborare cu renumitul Lindblad Expeditions, National Geographic introduce o nouă navă care combină tehnologia de ultimă generație cu confortul de lux.

Foto: Lindblad Expeditions

După lansarea din iulie 2021 a Endurance, prima ambarcațiune polară nou construită din istoria companiei Lindblad Expeditions, National Geographic a dezvăluit și nava soră, Resolution. Ca și în cazul celorlaltor nave marca National Geographic, și Resolution este operată și echipată de Lindblad Expeditions care oferă, de asemenea, itinerarii palpitante în peste 40 de destinații globale. La fel ca Endurance, Resolution - numită așa în cinstea celei de-a doua călătorii a căpitanului James Cook - a fost concepută special pentru exploratorii care vor confort și oferă tehnologie de ultimă generație care va permite pasagerilor să se aventureze în locuri în care au ajuns foarte puțini.

Nava intră sub clasificarea Polar Class 5 (cea mai înaltă dintre clasele de gheață) și a primit un design patentat X-Bow care permite navigări mai liniștite și mai silențioase. Până la 126 de invitați pot fi găzduiți în cele 69 de cabine, fiecare dintre ele având ferestre sau balcoane mari, băi private, Wi-Fi și un centru de comandă cu tablete.

Foto: Lindblad Expeditions

Resolution are cinci punți unde se găsește tot ce este necesar pentru a călători în lux la polii planetei. Pentru timpul liber, călătorii vor avea acces la un lounge cu un bar, o sală de sport, un studio de yoga, o piscină infinită în aer liber și o cadă cu hidromasaj, precum și o saună cu vedere la exterior. Lindblad Expeditions a încorporat, de asemenea, o bibliotecă, facilități de proiecție de ultimă generație și un atelier foto pentru a ajuta oaspeții să se distreze și să învețe lucruri noi în același timp. Cele două restaurante se vor concentra fiecare pe meniuri regionale, în timp ce o masă specială a bucătarului va oferi o opțiune de masă mai intimă, pentru grupuri restrânse.

Foto: Lindblad Expeditions

Nava va pleca pe 17 noiembrie în prima sa călătorie de 24 de zile prin Antarctica, Georgia de Sud și Insulele Falkland. Pentru călătorii interesați de o călătorie mai scurtă, un itinerar separat de 14 zile de călătorie în Antarctica va fi disponibil în decembrie și ianuarie. Rezervările pentru expedițiile din 2022 la bordul Resolution sunt de asemenea disponibile acum. Rutele de anul viitor vor include, printre altele, călătorii în Alaska, Japonia și Scoția și vor dura până la 29 de zile.

AMI MÉG ÉRDEKELHET