Cel mai modern parc de distracții din Europa

London Resort va fi primul parc de distracții "carbon neutral" din lume și, potrivit așteptărilor, în 25 de ani va aduce țării 50 miliarde de lire sterline.

Fotó: Facebook


Potrivit planurilor, proiectul din Kent, între Gravesend și Dartford, pe Peninsula Swancombe, va fi finalizat în 2024. Se estimează că până în 2038 parcul va angaja 17000 de oameni, doar numărul angajaților din domeniul construcțiilor fiind de 6000.

Foto: Facebook

Peninsula Swancombe din Kent

Parcul tematic este construit pe o peninsulă de aproape 900 hectare, folosită în prezent ca zonă industrială: de la cele mai moderne roller coastere sau piramide aztece până la aventuri în castele medievale - opțiunile de divertisment vor fi foarte variate. Pe baza planurilor, vizitatorii vor zbura din Evul mediu până în viitor.

Zonele parcului de distracții au primit denumirile The Studios, The Woods, The Kingdom, The Isles, The Jungle, Starport și High Street. Investitorilor le-a fost prezentat un studiu detaliat de 25000 pagini despre modul prin care zona industrială devine în câțiva ani cel mai entuziasmant loc de distracții și de agrement al țării. Raportul promite că va crea multe locuri de muncă, și în plus acesta va fi primul parc de distracții din lume cu o amprentă redusă de carbon.

Conform planurilor, anumite părți ale parcului vor avea teme culturale diferite, deoarece iluminarea cupolei poate fi schimbată în cazul programelor sezoniere. Denumit și „Disneyland-ul britanic", parcul de distracții va conține și un teatru cu 2000 de locuri, precum și un imens club de noapte.

Designul vizual al parcului de distracții London Resort:

Foto: Facebook


Foto: Facebook


Foto: Facebook


Foto: Facebook


Foto: Facebook


Foto: Facebook


AMI MÉG ÉRDEKELHET