O nouă atracție în Dubai, spectaculosul Atlantis The Royal, cu „vile în nori”

Noul hotel de pe insula artificială Palm Jumeirah acceptă deja rezervări.

Pentru vizitatorii orașului Dubai, complexul Atlantis The Palm a fost întotdeauna în topul listei de activități. Poziționat la capătul insulei artificiale Palm Jumeirah, hotelul de cinci stele atrage atenția din toate unghiurile. Acum însă are concurență internă prin Atlantis The Royal, care va duce experiența Dubaiului la noi înălțimi.


Foto: Atlantis The Royal

Atlantis The Royal își va deschide porțile la 20 ianuarie 2023, dar rezervările se pot face deja pentru cel mai așteptat resort din Dubai. Clădirea de 43 de etaje a fost realizată cu o investiție de 1,5 miliarde de euro și se distinge prin numeroase servicii de lux, care îi conferă o identitate și personalitate aparte. Cu ce să începem? De exemplu cu faptul că se întinde pe 17 hectare și dispune în total de 795 de camere, iar în topul ofertei se află suita Royal de 1.100 metri pătrați, care costă 47.000 € pe noapte.

Foto: Atlantis The Royal

De asemenea, Atlantis The Royal are 44 de „vile în nori”, adică suite luxoase, fiecare cu propria piscină infinită. Serviciile apartamentelor includ și un majordom personal, pentru a răspunde tuturor nevoilor oaspeților. Totul, până la cele mai mici articole de toaletă, provine de la mărci de lux, precum Hermes, Frette și Grafe. Oaspeții care stau într-o suită sau penthouse vor putea să probeze mai multe mini perne, puse la dispoziție de către majordomul lor, care le prezintă versiuni în miniatură ale fiecărui model de pernă disponibil, permițând oaspeților să revizuiască forma și compoziția acestora înainte de a alege una (sau câte vor ei). Toate camerele vin dotate cu tehnologii inteligente, permițând oaspeților să controleze termostatul, iluminarea, televiziunea și alte facilități prin intermediul telefoanelor mobile.

Foto: Atlantis The Royal

Există 17 restaurante și baruri diferite pe proprietate, inclusiv primul restaurant Nobu din lume sub formă de beach club de lângă piscină, precum și primul cocktail bar al unuia dintre cei mai cunoscuți bucătari din lume, Heston Blumenthal. Acestora li se vor alătura și restaurante conduse de alte vedete culinare, inclusiv José Andrés și Gaston Acurio.

Stațiunea găzduiește o gamă vastă de fântâni și instalații de apă, printre care și Skyblaze, descris ca o fântână care „emană flăcări de foc”. În total, complexul dispune de 92 de piscine - inclusiv o piscină lungă de 90 de metri, care se află la aproape 100 de metri deasupra insulei Palm Jumeirah, oferind o panoramă de neuitat. Însă indiferent unde ne-am afla – într-o cameră, un restaurant, un spațiu public sau pe plajă – vom avea o priveliște uluitoare asupra Golfului Arab sau a orașului Dubai.












AMI MÉG ÉRDEKELHET