Kirándulás két keréken – szervezett magyarországi túrák e-kerékpárral

Az Aktív Magyarország 9 tájegységen szervez vezetett, kedvezményes árú e-kerékpár túrákat – a kirándulásokra az E-bringatúra Program oldalán lehet jelentkezni.

Fotó: Shutterstock


Az E-bringatúra Program honlapján kinézheted, merre indulj két keréken idén nyáron Magyarországon – helyszínre, túra hosszra és időpontra is lehet szűrni, a kerékpáros kirándulások 6 és 14 ezer forint/fő közötti áron elérhetőek.

Nem szükséges, hogy saját biciklivel érkezz!

A kalandtúra ára tartalmazza a túravezetés, a kötelező védőfelszerelések és az e-kerékpárok bérlésének költségét is. A flotta trekkingbiciklikből és mountain bike-okból áll, így mindenféle túratípusra van megfelelő e-kerékpár. Az igen széles kínálatból a gyakorlott kerékpározók és a teljesen kezdő túrázók is egyaránt válogathatnak.

Túraajánló

Fotó: Aktív Magyarország

Őrségi biciklitúra


  • Tokaj környéke: A Bodrog-menti településekre fűzik fel ezt a rutinosabbaknak ajánlott látványos bringatúrát, ahol érdekességekből nem lesz hiány. A résztvevők láthatnak pincerendszereket, Árpád-kori templomot, reneszánsz várat, tengerszemet, kóstolhatnak borokat és a bátrabbak akár a via ferratát is kipróbálhatják.
  • Dunakanyar: Ez egy közepesen nehéz túra, aminek során felfedezheted a Visegrádi-hegység legszebb helyeit, hegyeken, völgyeken és vízesésen át vezet majd a kerékpárút.
  • Pécsi városnézés: Ez a túra egy szuper lehetőség, hogy akár fél nap alatt felfedezd a város látnivalót. Olyan rejtett kincseket is megismerhetsz, mint a Pécsi Tabán vagy a Havi-hegyi kis utcácskák.
  • Pilis és Budai-hegység: Ezen az útvonalon kis forgalmú közutakon és erdei utakon kanyaroghatunk, és mivel könnyű terep, természetbarát gyerekekkel és idősekkel is bátran nekivághatunk.

Videós ajánló a túrákhoz

youtu.be

Bebringáztuk a Pilist országútival és e-bike-on | S3E3
AMI MÉG ÉRDEKELHET